Βασίλης Μωραΐτης: «Στόχος του ΑΟ Πλαγιάς είναι η γρήγορη παραμονή»

Ο ΑΟ Πλαγιάς με το Θωμά Βασιλειάδη στον πάγκο τη φετινή χρονιά έχει κάνει άλματα προόδου και τα αποτελέσματα και οι επιτυχίες του δεν αφήνουν χώρο για αμφισβήτηση.

Ο έμπειρος μέσος του ΑΟ Πλαγιάς Βασίλης Μωραΐτης αναλύει μέσω συνέντευξής του στο sportime24.gr τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του και το ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, ενώ ξεκαθαρίζει πως ο στόχος την φετινή σεζόν είναι  η γρήγορη παραμονή.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βασίλη Μωραΐτη:  

Ο στόχος του ΑΟ Πλαγιάς για την φετινή  σεζόν ποιος είναι, η πεντάδα;

Βασίλης Μωραΐτης: Ο στόχος της ομάδας την φετινή σεζόν είναι  η γρήγορη παραμονή για να μην έχουμε το άγχος τον δυο τελευταίων ετών όπου την μια χρόνια πήγαμε στα μπαράζ και την άλλη τα αποφύγαμε στο τέλος.

Ο ΑΟ Πλαγιάς βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Είσαι αισιόδοξος για τη συνέχεια τώρα που έγινε και η αρχή;

Βασίλης Μωραΐτης: Ναι αισιόδοξος είμαι αλλά για να πω την αλήθεια αν με ρωτούσατε στο ξεκίνημα της σεζόν ότι η πλαγιά την 8 αγωνιστική θα είναι στις πρώτες θέσεις δεν θα το πίστευα, αντίθετος όπου ο προπονητής μας το πιστεύει και μας το λέει σε κάθε προπόνηση και ελπίζουμε στο τέλος τις σεζόν να είμαστε ακόμα στις πρώτες θέσεις.

Το μεγάλο όπλο του ΑΟ Πλαγιάς για να επιτευχθούν οι στόχοι ποιο είναι;

Βασίλης Μωραΐτης: Πιστεύω η σκληρή προπόνηση, όσο μπορούμε βέβαια να είμαστε στο γήπεδο, γιατί όλα τα παιδιά δουλεύουν όπως και στις άλλες ομάδες, να δίνουμε το εκατό τις εκατό σε κάθε παιχνίδι και να ακούμε και να σεβόμαστε το προπονητή μας.

Ένας από τους πρωταγωνιστές μέχρι τώρα για τον ΑΟ Πλαγιάς είναι και ο προπονητής σας.

Βασίλης Μωραΐτης: Πιστεύω ότι είναι ο μεγαλύτερος πρωταγωνιστής έχει φέρει άλλο αέρα στην ομάδα όπου με την εμπειρία και τις γνώσεις του έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό κλίμα και μια παρά πολύ καλή ομάδα και να τονίσω ότι αυτή τη στιγμή στην Γ΄ εθνική προπονητές σαν το κύριο Βασιλειάδη είναι μετρημένη στα δάχτυλα.

Κλείνοντας τι αίσθηση σου έχει αφήσει το πρωτάθλημα μετά τις 8 πρώτες αγωνιστικές;

Βασίλης Μωραΐτης: Ότι δεν υπάρχει η ομάδα φόβητρο που ξεχωρίζει όπως τα προηγούμενα χρόνια, Tηλυκράτης και Πανλευκάδιος, και ότι θα γίνει ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα μέχρι το τέλος αν και πιστεύω ότι ομάδες όπως ο ΠΑΣ Πρέβεζα, ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, και ο Απόλλων Πάργας θα ξεχωρίσουν  βαθμολογικά το δεύτερο γύρο λόγο ρόστερ και ότι μπορούν το Γενάρη να κάνουν μεταγραφές.