Μπακάλης: Από τις καλύτερες σεζόν!

Όλους τους λόγους για να είναι χαρούμενος, έχει ο Λάκης Μπακάλης που οδήγησε τον Ρήγα Φεραίο σε μία σπουδαία πορεία στον 2ο όμιλο.

Με χαρακτηριστική άνεση, για τα δεδομένα του πρωταθλήματος, η ομάδα του Βελεστίνου πανηγύρισε την παραμονή της στην κατηγορία, καταφέροντας να βρίσκεται στην πρώτη εξάδα της κατάταξης και με διαφορά 13 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη! Εξίσου σημαντικό, όμως, είναι ότι όλα τα παραπάνω επιτεύχθηκαν με όμορφο ποδόσφαιρο από τους «κυανόλευκους», που πλέον κυνηγούν το ρεκόρ της ιστορίας τους με τη συγκέντρωσει 32 βαθμών σε έναν γύρο! Ο Λάκη Μπακάλης μοιράστηκε με την εφημερίδα «ΩΡΑ των σπορ» τις σκέψεις του για τη φετινή σεζόν.

«Πρόκειται για μία από τις καλύτερες χρονιές μας στη Γ’ Εθνική, τόσο από πλευράς ουσίας, όσο και ποιότητας. Είχαμε μία γεμάτη και ξεκούραστη χρονιά, όπως αποδείχθηκε στην πορεία, στην οποία παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ειδικά ο δεύτερος γύρος μας είναι εντυπωσιακός, αφού έχουμε καταφέρει να μαζέψουμε 26 βαθμούς, ενώ απομένουν και δύο αγωνιστικές. Μπορούμε να κάνουμε ακόμη και ρεκόρ βαθμών σε έναν γύρο! Μετρημένες στα δάχτυλα ήταν οι κακές μέρες μας στο φετινό πρωτάθλημα» τόνισε αρχικά ο έμπειρος προπονητής, για να προσθέσει: «Όλα αυτά, βέβαια, δεν ήρθαν τυχαία, αλλά κατόπιν σκληρής δουλειάς. Τα συγχαρητήρια ανήκουν στους παίκτες. Αυτοί είναι που αγωνίστηκαν, αυτοί είναι που είχαν τη διάθεση».

Τέλος, ο Λάκης Μπακάλης υπογράμμισε: «Έχει ωριμάσει η ομάδα και αυτό είναι κάτι που φαίνεται και από τις εμφανίσεις της. Τα παιδιά έχουν αποκτήσει νοοτροπία νικητή και γνώση της κατηγορίας».

πηγή: pamebala