Αρχική ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δ. Μπαλάφας: «Είμαστε μακράν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος»

0
????????????????????????????????????

Σεμνός και χωρίς να λέει πολλά λόγια, ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας της Αμβρακίας Κωστακιών, ο προπονητής Δημήτρης Μπαλάφας, λέει στην «Γ»: «Είμαστε μακράν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και αυτό φάνηκε καθ’ όλη την αγωνιστική περίοδο, άσχετα, αν στους τελευταίους αγώνες, η ομάδα παρουσίασε κάποια κάμψη».

Για την βάση της επιτυχίας ο Δημήτρης Μπαλάφας, είναι σαφέστατος: «Η επιτυχία οφείλεται κυρίως στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι εργάστηκαν σκληρά και έτσι δημιουργήσαμε ένα αξιόμαχο και αποτελεσματικό σύνολο. Για να φτάσουμε εκεί όμως προηγήθηκε η προσπάθεια της διοίκησης της ομάδας, η οποία είχε φροντίσει να λειτουργήσουν όλα άψογα κι εμείς τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, να μην έχουμε το παραμικρό πρόβλημα. Όλα λειτουργούσαν επαγγελματικά και δεν είχαμε κανένα δικαίωμα εμείς, να απογοητεύσουμε αυτούς τους ανθρώπους».

Αισιόδοξος για τους αγώνες κατάταξης, εμφανίζεται ο προπονητής Δημήτρης Μπαλάφας. Λέει: «Η ομάδα μας θα εμφανιστεί στους αγώνες μπαράζ πολύ καλύτερη, απ’ τους αγώνες που δώσαμε για το πρωτάθλημα, σε τοπικό επίπεδο». Είχαμε κάποια κάμψη, αλλά τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν, έχουν ήδη αντιμετωπιστεί και πάμε με αισιοδοξία, για την άνοδο στην Γ’ Εθνική».

πηγή: gnomiartas.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ