Μπαράζ ανανεώσεων στον Κεραυνό Θεσπρωτικού

Ο σχεδιασμός του Κεραυνού Θεσπρωτικού ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς που θα βρει για ακόμα μία σεζόν την ομάδα στην Α΄ κατηγορία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή βάζουν πλώρη για το χτίσιμο μιας ομάδας που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος και να ανταπεξέλθει στους στόχους που θέτει.

Πρώτη κίνηση για τον Κεραυνό δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το υπάρχον δυναμικό με κύριο μέλημα να είναι οι ανανεώσεις με ποδοσφαιριστές που την περσινή χρονιά αλλά και τα προηγούμενα χρόνια αποτέλεσαν τον βασικό κορμό της ομάδας.

Έτσι και τη νέα χρονιά τέσσερις παίκτες του  Κεραυνού Θεσπρωτικού, οι Κώστας Φέκκας, Γιώργος Φέκκας, Ηλίας Μαλέσκος, και Σπύρος Κούσης, θα εξακολουθούν φοράνε την φανέλα της ομάδας που αναδείχθηκαν και συνεχίζουν να “υπηρετούν”.

Επίσης τη νέα χρονιά τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές από την παιδική ομάδα του Κεραυνού Θεσπρωτικού, οι Τζίμας Κωνσταντίνος, Ντάφλος Δημήτρης και Υφαντής Γρηγόρης θα αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα.