Αρχική ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Α΄ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Άγγελος Μπέκας: «Να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει»

0

Δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου στο facebook παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας του ΠΑΣ Πρέβεζα, Άγγελος Μπέκας, μετά το τέλος του πρώτου φιλικού παιχνιδιού στο «Αθανασία Τσουμελέκα», με αντίπαλο τον Τηλυκράτη Λευκάδας.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νομίζω ότι σταθήκαμε πάρα πολύ καλά. Δε μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Θέλαμε να δούμε και τα δύο παιδιά που δοκιμάζουμε. Γενικότερα θέλαμε να δούμε και την ομάδα πως είναι, σε τι στάδιο είναι, πως συμπεριφέρεται αγωνιστικά. Πιστεύω σταθήκαμε καλά. Θέλουμε πολλή δουλειά ακόμα, αλλά σημασία έχει ότι προσπαθούμε και ότι θα προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει.

Παίξαμε με μία ομάδα η οποία θα κάνει πρωταθλητισμό. Είναι έτοιμη, πιο έτοιμη από εμάς. Εμείς έχουμε ξεκινήσει προετοιμασία μόλις πριν από δύο εβδομάδες. Έχουμε φιλοδοξίες και θέλουμε να κάνουμε την ομάδα ακόμη καλύτερη. Και θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε. Σημασία έχει ότι είμαστε και δουλεύουμε καθημερινά στο γήπεδο, ότι προσπαθούμε και νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη για να βγάλουμε οποιοδήποτε συμπέρασμα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ