Έκανε το «μπαμ» με Μπρούβα ο Θρίαμβος Λούρου!

Μετά τις πέντε πρώτες ανανεώσεις, ο Θρίαμβος Λούρου ο οποίος επιθυμεί να φανεί ανταγωνιστικός τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας ολοκλήρωσε την πρώτη του ηχηρή μεταγραφική κίνηση.

Η ομάδα του Σάκη Λέτσου προχώρησε στην απόκτηση του Κώστα Μπρούβα ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πανλευκάδιο, πανηγυρίζοντας, μάλιστα, φέτος την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αγωνιστεί στον Θρίαμβο Λούρου, στάθηκε ο Κώστας Μπρούβας στις δηλώσεις του στο sportime24.gr, λίγες ώρες μετά την συμφωνία του με το συγκρότημα του Σάκη Λέτσου.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, τόνισε μεταξύ άλλων πως του άρεσε ο τρόπος προσέγγισης των ανθρώπων του Θρίαμβου Λούρου, συμπληρώνοντας παράλληλα πως του έδειξαν πόσο πολύ τον ήθελαν. Χαρακτηριστικά στη δήλωση του, ανέφερε: «Μου άρεσε πολύ ο τρόπος και η προσέγγιση των ανθρώπων της ομάδας. Επέλεξα τον Θρίαμβο Λούρου γιατί οι άνθρωποι του συλλόγου έδειξαν πόσο πολύ με θέλουν. Κάναμε μία κουβέντα και δεν ήταν πολύ δύσκολο για μένα να κλείσω. Νιώθω πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Θρίαμβου Λούρου που με εμπιστεύθηκαν. Εγώ από την πλευρά μου υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πάει η ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα. Τέλος ευχαριστώ την πρώην ομάδα μου τον Πανλευκάδιο και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ότι καλύτερο και καλή πορεία τη νέα χρονιά στη Γ΄ εθνική».

Βησσαρίων Σάκκος