Έγραψε ιστορία με την άνοδο της στη Γ’ εθνική η Αμβρακία Κωστακιών!

Την άνοδο της στη Γ’ εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της, γιορτάζει η Αμβρακία Κωστακιών.

Η ομάδα του Δημήτρη Μπαλάφα  με το γκολ του Γιώργου Μαγκάκη στο 6΄ των καθυστερήσεων της αναμέτρησης κατάφερε να πάρει τη νίκη μέσα στη Ναύπακτο και να πανηγυρίσει την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Το φιλμ του αγώνα:

6΄μεγάλη ευκαιρία για τον Ναυπακτιακό, κόρνερ από δεξιά του Καραγιάννη, κεφάλια του Καλαβρουζιώτη από το ύψος της μικρής περιοχής εκπληκτική απόκρουση του Βαρέλη με την μπάλα να απομακρύνεται.

10΄σουτ του Μιχαλόπουλου με την μπάλα να περνάει άουτ.

29΄σέντρα του Καραγιάννη από αριστερά, πρώτη κεφαλιά από τον Καλαβρουζιώτη δεύτερη από τον Δημητρακόπουλο με τον Βαρέλη να διώχνει έγκαιρα την μπάλα και να κερδίζει το φάουλ.

30΄ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, ατομική ενέργεια του Παππά θα βρεθεί απέναντι από τον Ανδρεόπουλου με τον τερματοφύλακα του Ναυπακτιακού να αποκρούει την μπάλα.

52΄τεραστια χαμένη ευκαιρία με διπλό δοκάρι για τον Αστέρα, εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά  του Θεοχάρη στη ρίζα του δεξιού δοκαριού, ανάποδο ψαλίδι του Δημητρακόπουλου ο Βαρέλης θα αποκρούσει ενστικτωδώς τη μπάλα η όποια θα προσκρούσει στο οριζόντιο δοκάρι και θα καταλήξει κόρνερ.

64΄ πάσα του Καμμένου στον κενό χώρο πλασέ του Δημητρακόπουλου η μπάλα στα δίχτυα, με τον πρώτο βοηθό της αναμέτρησης κ. Βεργέτη να υποδεικνύει τον παίκτη του Ναυπακτιακού σε θέση οφσάιντ.

66΄σουτ του Ψυχογιού ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.

75΄σουτ του Δημητρακόπουλου με διπλή προσπάθεια θα μπλοκάρει ο Βαρέλης.

78΄πλασε του Πιστιόλη η μπάλα θα κοντράρει και θα καταλήξει σε κόρνερ.

82΄γυρισμα στην περιοχή του Φλέγκα, πλασέ του Πιστιόλη με την μπάλα να περνάει παράλληλα με την εστία.

84΄σουτ του Ανδραχτά άουτ.

92΄τεραστια χαμένη ευκαιρία για τον Ναυπακτιακό στο δεύτερο λεπτό τον καθυστερήσεων, κόρνερ του Καραγιάννη από δεξιά, κεφαλιά του Θεοχάρη στο δεξί κάθετο δοκάρι του Βαρέλη.

96΄γκολ, ο Γούλας θα αλλάξει τη μπάλα με τον Μαγκάκη το πλασέ του τελευταίου θα καταλήξει στα δίχτυα του Ανδρεόπουλου 0-1.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Διαμαντόπουλος, Βεργέτης και Χαραλαμπόπουλος.

Ναυπακτιακός Αστέρας (Δημήτρης Θεοδοσίου): Ανδρεόπουλος, Καζανάς (82΄Ανδραχτάς), Καραγιάννης, Φλέγκας, Ζαχαρόπουλος (74΄Πιστιόλης), Καλαβρουζιώτης, Ανδριτσόπουλος, Θεοχάρης, Δημητρακόπουλος, Καμμένος, Μιχαλόπουλος (57΄Ψυχογιός).

Αμβρακία Κωστακιών (Δημήτρης Μπαλάφας): Βαρέλης, Τάσσος, Μπεζεβέγκης, Τσόλκας, Παπαρούνης, Λύτος (77΄Μαγκάκης), Γούλας, Παππάς, Σιδηρόπουλος, Νταλάκας (90΄Μανοδήμος) , Σταμούλης (65΄Βερλέκης).