ΜΠΑΣΚΕΤ - 08/01/2017
Η Νίκη Λευκάδας τίμησε τον Βουλευτή Θανάση Καββαδά! (photos)
Συντάκτης: Sportime24
Στην επετειακή εκδήλωσή για τη συμπλήρωση δέκα ετών από την ίδρυση του Σωματείου η Νίκη τίμησε τον Βουλευτή Λευκάδας κ. Θανάση Καββαδά για τον διαχωρισμό των δυο σωματείων (Δόξα Ανδρών-Γυναικών) επί προεδρίας του στη Δόξα Λευκάδας.
Ο κ. Θανάσης Καββαδάς με αφορμή την τιμή που του έγινε από τη Νίκη Λευκάδας με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναφέρει:
Με μεγάλη χαρά βλέπω την ΝΙΚΗ Λευκάδας, να έχει κατακτήσει την κορυφή και να παραμένει εκεί.
Η ΝΙΚΗ Λευκάδας, η μοναδική επαρχιακή ομάδα που αγωνίζεται στην A1 Εθνική κατηγορία γυναικών, έχει κερδίσει τον σεβασμό και την αναγνώριση των φιλάθλων όλης της χώρας.
Πριν λίγες ημέρες με την νίκη της επί του Παναθηναϊκού, προκρίθηκε στο final four του κυπέλλου γυναικών Ελλάδας. Μια ιστορική στιγμή για την ομάδα.
Δύναμη της ομάδας είναι ότι έχει όραμα και δουλεύει με πάθος για το όραμά της.
Συνεχίζει την ανοδική της πορεία δουλεύοντας συστηματικά και πειθαρχημένα αποδεικνύοντας ότι με σκληρή δουλειά και επίμονη προσπάθεια κατακτάς τον στόχο.
Σημαντικό συστατικό της επιτυχίας είναι ότι διοίκηση, προπονητής και παίκτες είναι μια γροθιά και αυτό δίνει μια ξεχωριστή δυναμική στην ομάδα, δείχνοντας ότι η συλλογικότητα και η πίστη στον στόχο οδηγούν σε μεγάλες στιγμές.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τη διοίκηση ΝΙΚΗΣ Λευκάδας για τη μεγάλη τιμή που μου έκανε στην προχθεσινή εκδήλωση, με αφορμή τα δέκα χρόνια από την ίδρυσή της.
Χαίρομαι που με το διαχωρισμό της ομάδας της ΔΟΞΑΣ (ανδρών – γυναικών) -μετέπειτα ΔΟΞΑ Λευκάδας και ΝΙΚΗ Λευκάδας- έβαλα και εγώ ένα μικρό λιθαράκι στην καλή πορεία και των δύο ομάδων.
Παρακολουθώ με συγκίνηση και υπερηφάνεια τις επιτυχίες τους.
Εύχομαι να συνεχίσουν να αγωνίζονται με ίδιο πάθος κάνοντας υπερήφανο τον Τόπο μας που τους καμαρώνει.
Καλή χρονιά. Καλή αγωνιστική χρονιά. Πάντα επιτυχίες.