Πραγματοποιήθηκε χθες η 2η Γενική Συνέλευση, όπως ήταν προγραμματισμένο, με την απουσία και την αδιαφορία του κόσμου να κάνει “μπαμ”, ενώ όπως και την προηγούμενη φορά έτσι και τώρα, ούτε τα μέλη του ΔΣ δεν ήταν εκεί.

Παρόλα αυτά, βγήκαν μερικές ειδήσεις, καθώς ως όριζε το καταστατικό έπρεπε να ειπωθούν ορισμένα πράγματα, με τον Σωτήρη Σκαιδαρέση, να λέει ότι δεν βρέθηκαν άνθρωποι να συνεχίσουν και του covid δεν πήραν στο τέλος τα χρήματα από τις συμφωνίες που είχαν γίνει με τους χορηγούς και οι παραπάνω λόγοι είναι η αιτία να μην μπορούν να προχωρήσουν φέτος, όπως θα δείτε και στο βίντεο.

Επίσης, ο κ. Σκιαδαρέσης, ΤΟΝΙΣΕ, μετά από συζήτηση που υπήρχε και ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ, ότι, το χρέος που έχει δημιουργηθεί, θα το καλύψει εξ΄ ολοκλήρου αυτός και όποιος ή όποιοι έρθουν να πάρουν τώρα την ομάδα, θα την πάρουν χωρίς να βρουν ούτε ένα ευρώ χρέος. Θα πάρουν την ομάδα από το μηδέν και θα μπορούν να συνεχίσουν.

Μάλιστα σε μια αποστροφή του λόγου του, στην δευτερολογία τού και για να απαντήσει στις τοποθετήσεις των λιγοστών που ήταν στην αίθουσα, ο Σωτήρης Σκιαδαρέσης, υποστήριξε ότι το να μην κατέβει η ομάδα, ίσως έπρεπε να γίνει από πέρυσι, διότι και πέρυσι υπήρχαν ανάλογα προβλήματα.

Στη ΓΣ ο κ. Ματαράγγας, που είναι από τα παλιά διοικητικά στελέχη της ομάδας, υποστήριξε να μην πέσει η ομάδα στο τοπικό και να βρεθεί λύση, έστω και της τελευταίας στιγμής με το υπάρχον υλικό, συν 2-3 προσθήκες να κατέβει η ομάδα στην Α1 και αυτή την χρονιά. Ενώ, όπως είπε επειδή τα πράγματα στην ΕΟΚ αλλάζουν θα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις. Εκεί, θα μπορούσαμε να πούμε ότι υπήρχε μια μικρή νότα ενθουσιασμού, και μετά όσα ειπώθηκαν και αποφασίστηκε να γίνει ακόμη μια τελευταία και ύστατη προσπάθεια,ίσως την επόμενη εβδομάδα, ώστε να βρεθεί λύση. Ενώ, όλοι στάθηκαν, ότι το μείζων θέμα αυτή την ώρα, είναι να βρεθεί τρόπος να πάνε οι κορασίδες στη Θεσσαλονίκη.

Όσο αφορά το πρόβλημα που προέκυψε σχετικά με τη συμμετοχή τς ομάδας των κορασίδων στη β΄ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, θα γίνουν προσπάθειες ώστε να βρεθεί λύση, καθώς έχουν πάρει προσφορά από πρακτορείο πακέτο λεοφωρείο – ξενοδοχείο και θα βγουν να μαζέψουν χορηγίες, καθώς η ΕΟΚ δεν θα δώσει χρήματα και θα επωμιστούν τα έξοδα οι ομάδες.