Με ανατροπή ο Θρίαμβος Λούρου, 2-1 τον ΑΟ Καρυάς

Μπορεί να βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ ωστόσο ο Θρίαμβος Λούρου βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και κάνοντας την ανατροπή κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 του ΑΟ Καρυάς στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Δυνατά μπήκε στο παιχνίδι ο ΑΟ Καρυάς και μόλις στο 13′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Παπαδόπουλου μετά από σέντρα του Μονόλιθου.

Ο Θρίαμβος Λούρου θέλησε να απαντήσει όμως η κεφαλιά του Πάνου μετά από σέντρα του Ζάκκα η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι του Πέτκοφ και πέρασε άουτ.

Η τελευταία στιγμή άνηκε στον Θρίαμβο Λούρου και συγκεκριμένα στον Γιώργο Κολιό όταν ο επιθετικός των γηπεδούχων μετά από κάθετη του Τζαφέρη έκανε όμορφη ενέργεια και με σουτ έκανε το 1-1.

Ο Θρίαμβος Λούρου στο 69΄ κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή, όταν ο Ζάκκας εκτέλεσε το φάουλ με τον Γιώργο Κολιό με κεφαλιά να κάνει το 2-1.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα παρότι στο 88′ ο Τζαφέρης με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Πέτκοφ.

Διαιτητής: Κωνσταντίνου

Βοηθοί: Κέφης-Λαΐνας

Θρίαμβος Λούρου (Σάκης Λέτσος): Παναγιωτίδης, Πάνου (84΄λ.τρ.Τζόκας), Κάτσανος (60΄Σάκκος), Τσόλκας, Κολιός Π., Κοτένογλου, Ηλιόπουλος, Τζαφέρης, Κολιός Γ., Ζάκκας, Γκούρας (46΄Γεωργούλας).

ΑΟ Καρυάς (Αλέξανδρος Βλασσόπουλος): Πέτκοφ, Γούλας, Χαλκιοπουλος, Παπάς (70΄Ναζεράι), Ρεκατσίνας, Βακουφτσής (52΄Γιαπλές), Σταματέλος, Μειντάνης, Μονόλιθος, Παπαδόπουλος (59΄Σκέμπι), Κρητικός.