Νίκη Λευκάδας: Μια νίκη, μια ήττα ο απολογισμός

Μια νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός των δύο πολύ δυνατών τεστ που έδωσε η ομάδα μπάσκετ της Νίκης Λευκάδος με αντίπαλο τον Πρωτέα Βούλας.
Τα δυο φιλικά που έγιναν σε διάστημα μόλις δύο ημερών, είναι ένα πολύ σημαντικό μέτρο για την ομάδα του Νίκου Δουβίτσα, έτσι ώστε να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται αγωνιστικά τα κορίτσια του και το κατά πόσο μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των περιστάσεων.
Η ομάδα του Πρωτέα είναι από τις καλύτερες του πρωταθλήματος στην Α1 γυναικών και τη φετινή χρονιά έχει θέσει ακόμα υψηλότερους στόχους. Το ότι τα κορίτσια της Νίκης πέτυχαν μια νίκη την πρώτη ημέρα είναι ενα πολύ θετικό δείγμα του δυναμικού της ομάδας και δείγμα του ότι με σκληρή δουλειά και θέληση, θα αγγίξουν τους στόχους της φετινής χρονιάς.
Ο δρόμος είναι μακρύς και σίγουρα μετά το κάθε παιγνίδι, η Νίκη θα δείχνει διαφορετική, πιο “ψημένη” στην κατηγορία. Ωστόσο, το θετικό θα είναι να βγει αλώβητη από τα πρώτα ματς, όσο είναι δυνατόν κάτι τέτοιο, μέχρι να βρει τη θέση της ανάμεσα στις ομάδες της πρώτης κατηγορίας γυναικών στην Ελλάδα.
Το δυο ματς έληξαν με 68-64 την πρώτη ημέρα και 65-76 τη δεύτερη, όπου και η Νίκη ηττήθηκε.
Αλέξης Πανταζής