Στον μικρό Νότη τα έσοδα από τον Κυριακάτικο αγώνα Νικόπολη Πρέβεζας-ΑΓΣ Ιωαννίνων

Στον μικρό Νότη τα έσοδα από τον Κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον ΑΓΣ Ιωαννίνων.

Μία κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης θα πραγματοποιήσει η Νικόπολη Πρέβεζας την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα. Τα έσοδα των εισιτηρίων από την αναμέτρηση απέναντι στον ΑΓΣ Ιωαννίνων  θα διατεθούν για την οικονομική βοήθεια της οικογένειας του μικρού Νότη.

Η ανακοίνωση της Νικόπολης:

Ο Σύλλογός μας θέλει να υπερηφανεύεται όχι μόνο για τις αγωνιστικές επιτυχίες των ομάδων μας αλλά και για την κοινωνική μας δράση. Σε κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται η ομάδα μας προσπαθεί να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο συμμετέχοντας π.χ. σε αιμοδοσίες και άλλες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

Πρόσφατα πληροφορηθήκαμε την ιστορία ενός μικρού παιδιού του Νότη από την γειτονική πόλη των Ιωαννίνων ο οποίος γεννήθηκε πρόωρα τον Μάιο του 2014 (5 μηνών) και μόλις 800 γραμμάρια και παρέμεινε 6 μήνες σε θερμοκοιτίδα στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα » των Αθηνών όπου πάλευε για τη ζωή του με πολλά προβλήματα υγείας, όπως βρογχοπνευμονική δυσπλασία και αμφιβληστροειδοπάθεια προωρότητας . Το μικρό παιδί σώθηκε, βγήκε από το νοσοκομείο με τη βοήθεια των γιατρών του και τη στήριξη των γονιών του Βαγγέλη και Ανδρούλας Μπαξεβάνου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αποφάσισε πως στα πλαίσια της οικονομικής στήριξης του μικρού παιδιού, όλα τα έσοδα του επόμενου εντός έδρας αγώνα με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων θα δοθούν για την οικονομική βοήθεια της οικογένειας του μικρού Νότη.

Καλούμε τους φίλους της ομάδας να δώσουν το παρών στο ΔΑΚ Πρέβεζας και είναι συνοδοιπόροι μας στην προσπάθεια στήριξης της οικογένειας του μικρού Νότη.