Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας: Online παραγγελία κάρτας διάρκειας

Με τη βεβαιότητα ότι και φέτος ο φίλαθλος κόσμος της Πρέβεζας θα βρεθεί δίπλα στην ομάδα μας , η Διοίκηση του Σ.Κ. Νικόπολη ανακοινώνει τη διάθεση των καρτών διαρκείας για τη αγωνιστική περίοδο 2016-2017 όπου η ομάδα μας θα αγωνιστεί στη Γ’ εθνική κατηγορία. Συγκεκριμένα, η διάθεση των νέων καρτών διαρκείας Σ.Κ. Νικόπολη θα ξεκινήσει από τις 07/07/2016. Θυμίζουμε ότι με την κάρτα διαρκείας ο φίλαθλος θα μπορεί να δει από κοντά όλους τους εντός έδρας αγώνες και να απολαμβάνει διάφορες προσφορές της ομάδας μας.
Η διοίκηση του Συλλόγου μας, αντιλαμβανόμενη τη γενικότερη οικονομική κατάσταση θα διατηρήσει σε χαμηλά επίπεδα τις τιμές των καρτών διαρκείας (η αξία της κάθε Κάρτας θα είναι 20?) καθώς σκοπός μας είναι να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι κοντά στην αγαπημένη μας ομάδα και να στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών μας στη φετινή τους αποστολή στην Γ’ εθνική κατηγορία.
Θεωρούμε σίγουρο πως και φέτος ο κόσμος του Σ.Κ. Νικόπολη θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα μας και θα προμηθευτεί τις κάρτες διαρκείας, ώστε οι κερκίδες του Δ.Α.Κ. Πρέβεζας να είναι γεμάτες ενισχύοντας τις προσπάθειες των αθλητών μας.
Τις νέες κάρτες διαρκείας, οι ενδιαφερόμενοι φίλαθλοι μπορούν να τις προμηθευθούν με τους παρακάτω τρόπους:

– On-line μέσω του επίσημης σελίδας της ομάδας μας (www.sknikopoli.org) στο ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2016-17
– Από το κατάστημα «Γεύση & Άρωμα» (Λεωφόρος Ειρήνης 41) καθημερινές και ώρες καταστημάτων
– Από τα γραφεία της ACS Πρέβεζας (Λεωφόρος Ειρήνης 16) καθημερινές και ώρες καταστημάτων.
– Με τηλεφωνική παραγγελία στο 6946337367 καθημερινά από τις 09:00 ως τις 21:00
– Με email στο sknikopoli@hotmail.com

Επιθυμητά ατομικά στοιχεία που θα μπορούν να παρέχουν οι ενδιαφερόμενοι φίλαθλοι είναι ένας αριθμός κινητού τηλεφώνου ή ένα email για να ενημερώνονται άμεσα για νέα και προσφορές της ομάδας μας.