Μεταγραφική βόμβα για τον Απόλλωνα Πάργας! Απέκτησε παίκτη Β΄Εθνικής!

Σε μεταγραφική βόμβα προχώρησε ο Απόλλων Πάργας, που απέκτησε παίκτη επιπέδου Β΄Εθνικής. Ο Απόλλων απέκτησε τον 22χρονο Αρμένιο μέσο, Νταβίτ Γκιγκιζιάν, από την Καλλιθέα! Συγκεκριμένα ο Νταβίτ έλυσε το συμβόλαιό του με την Καλλιθέα και ο Απόλλων Πάργας που καραδοκούσε και είχε συμφωνήσει σε όλα με τον παίκτη, (με τον Πασχάλη Ρίζο, να είναι σε ετοιμότητα), προχώρησε στη σημαντική αυτή μεταγραφή.

Οι Κινήσεις των διοικούντων του Απόλλωνα Πάργας, ήταν αστραπιαίες αναφορικά με την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, ο Πασχάλης Ρίζος ήταν στην Αθήνα για να κλείσει τη μεταγραφή, ο Γιάννης Κλοτσώνης ήταν συνέχεια με το ακουστικό στο χέρι, μέχρι να οριστικοποιηθεί το γεγονός.

Αυτή η μεταγραφική κίνηση ισχυροποιεί το ρόστερ του Απόλλωνα, γιατί αυτόματα μπαίνει ψηλά ο πήχης για πρωταθλητισμό στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και άνοδο στη Γ΄Εθνική κατηγορία. Μπορεί στον Απόλλωνα να κρατούν χαμηλούς τόνους, γιατί υπάρχει σοβαρότητα και στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας και στην τεχνική ηγεσία, όμως μια τέτοια μεταγραφική κίνηση, αλλάζει την ομάδα, επίπεδο.

πηγή: tomistinenimerosi.gr