Μάρκος Ντούσκας: «Να πετύχουμε τους στόχους μας»

Η ζωή παντού κάνει κύκλους… το ίδιο και στο ποδόσφαιρο… Μέσα σε αυτό δεν είναι λίγες οι φορές όπου ποδοσφαιριστές παίζουν «απέναντι» σε ομάδες τις φανέλες των οποίων τίμησαν. Έτσι και στο κυριακάτικο παιχνιδι ανάμεσα στον Εθνικό Φιλιππιάδας και την ΑΕ Λευκίμμης, ο Μάρκος Ντούσκας θα βρεθεί αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα.

Ο Μάρκος Ντούσκας μίλησε στο sportime24.gr για το παιχνίδι αυτό, το φετινό πρωτάθλημα, αλλά και τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του.

Αναλυτικά:  

Σε ερώτηση για το που περιμένει να κριθεί ο αγώνας, ο Μάρκος Ντούσκας ανέφερε:

Πιστεύω ότι εάν το γήπεδο δεν είναι σε καλή κατάσταση λόγω καιρικών συνθηκών θα κριθεί στην δύναμη και στις στατικές φάσεις. Εάν είναι σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος, πιστεύω ότι θα κριθεί στα σημεία και στο ποιος θα μπορέσει να επωφεληθεί τα λάθη που θα γίνουν.

Μιλώντας για το φετινό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής αλλά και την πορεία του Εθνικού Φιλιππιάδας, ο ποδοσφαιριστής των «κυανόλευκων»  τόνισε:

Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα είναι δύσκολο γιατί οι ομάδες που συμμετέχουν σε αυτό είναι ίδιου βεληνεκούς με εξαίρεση τρεις ομάδες. Πάντως φαίνεται ότι αγώνες κρίνονται στο ποιες ομάδες έχουν καλύτερη  απόδοση την συγκεκριμένη μέρα. Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα  μουδιασμένα αλλά στην συνέχεια βελτιωθήκαμε αγωνιστικά, και μπορέσαμε ανακάμψαμε  βαθμολογικά ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Στη συνέχεια ο Μάρκος Ντούσκας κλήθηκε να σχολιάσει την ιδιαιτερότητα του γεγονότος πως θα αγωνιστεί κόντρα στην πρώην… ομάδα του, με τον νεαρό αμυντικό να αναφέρει:

Τα συναισθήματα μου είναι περίεργα αλλά πρέπει να παραμεριστούν διότι η τωρινή ομάδα μου χρειάζεται την βαθμολογική συγκομιδή.

Αν είναι αρνητική έκπληξη η Λευκίμμη:

Κατά την άποψη μου δεν  είναι αρνητική, αλλά ούτε και θετική όπως δείχνουν τα αποτελέσματα. Παρόλα αυτά γνωρίζουν καλύτερα η διοίκηση και οι προπονητές της Λευκίμμης.

Για τις αναμνήσεις του από την Λευκίμμη:  

Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές. Έτσι είναι και οι αναμνήσεις μου από την Λευκίμμη, εάν και υπερισχύουν οι ευχάριστες.