Οδυσσέας Νυδριού: «Φτιάξτε πρώτα το γήπεδο και ύστερα δώστε το και σε άλλη ομάδα»

Με ανακοίνωσή της διοίκησης του η ομάδα του Οδυσσέα Νυδριού, δηλώνει κάθετα αντίθετη με τις προθέσεις του Δήμου Λευκάδας να δώσει για χρήση το γήπεδο του Νυδριού, στην ομάδα του Μαραντοχωρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με μεγάλη μας έκπληξη πληροφορηθήκαμε την πρόθεση των ιθυνόντων του Δήμου να παραχωρήσουν το γήπεδο Νυδριού και για τις ανάγκες της ομάδας του Μαραντοχωρίου. Ως Οδυσσέας Νυδριού δεν έχουμε αντίρρηση για την φιλοξενία οποιασδήποτε ομάδας, πόσο μάλλον της γειτονικής και φιλικής ομάδας όπως του Μαραντοχωρίου, με μια προυπόθεση όμως. Να μπορεί το γήπεδο να ανταποκριθεί.

Όμως, μας κάνει εντύπωση η σπουδή που επιδεικνύει ο Δήμος όταν μάλιστα, γνωρίζει ότι το γήπεδο όχι μόνο δεν μπορεί να φιλοξενήσει δεύτερη ομάδα, αλλά ούτε καλά καλά και πρώτη.

Το γήπεδο το συντηρεί η ομάδα μας με προσωπική εργασία επωμιζόμενη και το όποιο κόστος της αναλογεί. Αν δεν μπορεί να βοηθήσει ο Δήμος, τουλάχιστον ας μην δημιουργεί επιπλέον προβλήματα.

Με τις πρώτες βροχές το γήπεδο μετατρέπεται σε βούρκο καθιστώντας τους αγώνες, δύσκολους, επικίνδυνους, έως και απαγορευτικούς. Άλλωστε και στο παρελθόν έχουν αναβληθεί παιχνίδια.

Ο μόνος τρόπος για να είναι χρηστικό το γήπεδο στο μέλλον είναι η ανακατασκευή του χλοοτάπητα, κατά προτίμηση σε πλαστικό, προκειμένου να μπορεί να καλύπτει με επάρκεια τις ανάγκες της περιοχής.

Άλλωστε και η ομάδα μας τους χειμερινούς μήνες προπονείται στο ξερό γήπεδο του Βλυχού. Όμως και αυτό το απαξίωσε ο Δήμος, αφού όχι μόνο δεν φρίντισε να σηκώσει την πεσμένη περίφραξη, αλλά την έκοψε και την πήρε! Σημιεώνουμε πως την περίφραξη αυτή την έχουμε πληρωμένη από τις τσέπες μας, πρώην και νυν παράγοντες του ποδοσφαίρου της περιοχής.

Η ομάδα μας, έχει ήδη ξεκινήσει την ενδυνάμωση των τμημάτων υποδομών της και στις προσπάθειες μας είναι να δώσουμε προτεραιότητα σ΄ αυτά την χρήση του γηπέδου, μέχρι την περίοδο των βροχών.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως στο τέλος θα επικρατήσει η λογική. Άλλωστε την ομάδα του Μαραντοχωρίου μπορεί να την εξυπηρετήσει σε πολύ καλύτερα πλαίσια γήπεδο που βρίσκεαι κοντά του και που πληροί όρους και προυποθέσεις που δεν πληροί το δικό μας γήπεδο.

Ως εκ τούτου, η πρόθεση του Δήμου να δώσει σε χρήση ένα γήπεδο που δεν μπορεί να καλύψει καλά καλά την τοπική ομάδα και σε άλλη επιπλέον, κρίνεται επιεικώς απαράδεκτη και ως εκ τούτου μας βρίσκει κάθετα αντίθετους.

Το ΔΣ του ΟΔΥΣΣΕΑ ΝΥΔΡΙΟΥ