Οι ματσάρες του 2ου ομίλου

Τέσσερα δυνατά παιχνίδια κρύβει η 22η αγωνιστική για τον όμιλο της βορειοδυτικής και κεντρικής Ελλάδας.

Από τους οκτώ αγώνες που θα διεξαχθούν την Κυριακή 12/3, οι τέσσερις είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντες. Ο ένας είναι ντέρμπι κορυφής, ο άλλος ντέρμπι της ουράς, ο άλλος τοπικού χαρακτήρα και ο τέταρτος και τοπικού, αλλά και βαθμολογικής σημασίας.

Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Λάρισας 

Ο νικητής από αυτόν τον αγώνα καταλαμβάνει ή συνεχίζει να… απολαμβάνει την πρώτη θέση. Εν ολίγοις, αν οι «ερυθρόλευκοι» κερδίσουν τους Λαρισαίους, τότε τους προσπερνούν και τους αφήνουν πίσω τους για έναν βαθμό. Αν, πάλι, γίνει το αντίστροφο, τότε ο Απόλλων αυξάνει τη διαφορά του στο +5 από τους Βολιώτες. Ντέρμπι από τα λίγα…

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Αστέρας Πετριτή

Όποιος καταφέρει να πάρει το «τρίποντο», είναι πολύ πιθανό να ξεφύγει από τις δύο τελευταίες θέσεις (σε περίπτωση ήττας της Αμβρακίας Κωστακιών). Έτσι, θα τα δώσουν όλα για όλα να πάρουν αυτή τη σημαντική νίκη. Από τη μια, διαγωνίζεται η εμπειρία του Αχιλλέα στην κατηγορία και από την άλλη, το πείσμα και η θέληση του Αστέρα… Ίδωμεν !

Αμβρακία Κωστακιών-ΑΕ Καραϊσκάκης

Το ντέρμπι του Νομού Άρτας είναι γεγονός. Η σκληροτράχηλη Αμβρακία, υποδέχεται την εξαιρετικά φορμαρισμένη ΑΕ Καραϊσκάκης, σε έναν αγώνα που ο καθένας θέλει για διαφορετικό λόγο τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς. Οι γηπεδούχοι, γνωρίζοντας ότι οι δύο τελευταίοι της βαθμολογίας (Αχιλλέας Νεοκαισάρειας και Αστέρας Πετριτή) θα παλέψουν για τη νίκη, θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τους «συμπολίτες», έτσι ώστε να μη βρεθούν στη δυσάρεστη θέση και πέσουν στην επικίνδυνη ζώνη. Οι φιλοξενούμενοι, δε, είναι υποψήφιοι για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και με νικηφόρο αποτέλεσμα, παραμένουν σε τροχιά ανόδου.

Πύδνα Κίτρους-Διαγόρας Σεβαστής

Πέραν του γεγονότος ότι βρίσκονται στον ίδιο νομό και είναι… κοντοχωριανοί, Πύδνα και Διαγόρας έχουν ως μοναδικό στόχο το «τρίποντο», που θα τους διατηρήσει ψηλά στον σχετικό πίνακα. Μάλιστα, οι εκ της Σεβαστής με νίκη, θα παραμείνουν έξι βαθμούς πίσω από την κορυφή, πράγμα που τους δίνει έξτρα κίνητρο να ταξιδέψουν στο Κίτρος και να υπερβάλλουν εαυτό.

Όπως έγινε αντιληπτό, υπάρχουν παιχνίδια για όλα τα γούστα σε αυτή την αγωνιστική. Αναμένεται μια… γεμάτη Κυριακή.

πηγή: liganews.gr