Όλα τα λεφτά και όλα τα γκολ, το ΧΑΜΟΓΕΛΟ του Χρήστου!

Ένας φιλανθρωπικός αγώνας που λίγη σημασία είχε το πόσα γκολ μπήκαν, αλλά και το πόσα χρήματα συγκεντρώθηκαν πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο “Αθανασία Τσουμελέκα” στην Πρέβεζα.

Το όνειρο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή των Special Olympics στο τένις Χρήστου Πάκου να αποκτήσει ένα σπίτι όπως όλοι μας (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) οδήγησαν κάποιους συμπολίτες του στην Πρέβεζα σε μία αυθόρμητη κίνηση διοργάνωσης ενός Ποδοσφαιρικού Αγώνα με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων που θα βοηθήσουν το Χρήστο να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.

Ανεξάρτητα από τα πόσα χρήματα, συγκεντρώθηκαν και αν γέμισαν οι κερκίδες ή όχι, η χαρά και το χαμόγελο του Χρήστου σήμερα ήταν όλα τα λεφτά!!!

Το χαμόγελο του Χρήστου, μας δίδαξε πως δεν έχουν τόση σημασία τα χρήματα, αλλά μεγαλύτερη σημασία έχει η αγκαλιά και η υποστήριξη που πήρε ο Παγκόσμιος πρωταθλητής από όλους εκείνους που στάθηκαν εκεί δίπλα του.

Από πλευράς πολιτείας την ΕΠΣ Πρέβεζας -Λευκάδας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος επιτροπής διαιτησίας και ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Δημητρίου, ενώ οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τάκης Παππάς, Γιώργος Νίτσας, Παύλος Σαραμπασίνας και Γιώργος Φραγκούλης ήταν εκεί και οι τρεις τελευταίοι μάλιστα έπαιξαν μπάλα για το Χρήστο.Επίσης το παρόν έδωσε και ο πρώην αντιδήμαρχος Πρέβεζας κ. Σπύρος Φωκάς.

Όπως μας ενημέρωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αντισφαίρισης Πρέβεζας κ. Τάκης Παππάς κατά την διάρκεια του Preveza Cup θα πραγματοποιηθεί και η πολυαναμενόμενη ονοματοδοσία των γηπέδων τένις στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας, σε γήπεδα Χρήστος Πάκος και Διονύσης Βουκελάτος.

Αξίζει να σημειωθεί πως το δεύτερο γκολ της φιλικής αυτής ποδοσφαιρικής συνάντησης σημείωσε το τιμώμενο πρόσωπο, ο ίδιος ο Χρήστος Πάκος, πανηγυρίζοντας το έξαλλα στην αγκαλιά του Γιώργου Νίτσα.