Εύκολη νίκη για τους Παίδες της Νικόπολης Πρέβεζας

Χωρίς να συναντήσει δυσκολίες η ομάδα των Παίδων της Νικόπολης Πρέβεζας επικράτησε εύκολα της Α.Ε. Δόξα Πύρρου Άρτας.
Η ομάδα της Νικόπολης για άλλη μια φορά έδειξε την τεχνική της κατάρτιση στο παρκέ και μετέτρεψε τον αγώνα σε προπόνηση με αποτέλεσμα να τελειώσει τον αγώνα προηγούμενη 39 πόντους.
Στο αγωνιστικό κομμάτι στα πρώτα λεπτά του αγώνα οι δυο ομάδες βρίσκονταν πολύ κοντά στο σκορ (15-13) με τους παίδες του Σπύρου Πολίτη να τελειώνουν το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενοι 5 πόντους (18-13) αλλά και τους μικρούς παίχτες της Άρτας να πιέζουν σε κάθε φάση. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Νικόπολη μπήκε δυνατά και μέσα σε 2,5 λεπτά βρέθηκε να προηγείται 26-13 κρατώντας ένα ασφαλές προβάδισμα.
Η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη αφού με τη σωστή καθοδήγηση του κ. Πολίτη οι παίδες της Νικόπολης συνεχίζοντας τον επιθετικό τους οίστρο τελείωσαν το πρώτο ημίχρονο έχοντας πάρει κεφάλι στο σκορ (49-19) .
Το τρίτο δεκάλεπτο κινήθηκε στα ίδια επίπεδα με την Νικόπολη να αυξάνει ακόμα περισσότερο τη διαφορά και τους παίχτες της Δόξας να δείχνουν ότι δε μπορούν να αντιδράσουν και να βρουν το ρυθμό τους στο παρκέ. (73-32)
Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν απλά ο επίλογος μια ακόμα μεγάλης νίκης των παίδων της Νικόπολης, τη δεύτερη εντός για την φετινή αγωνιστική περίοδο 2015-2016 και μάλιστα με διαφορά 39 πόντων (81-42).
Tα δεκάλεπτα: 18-13, 49-19, 73-32, 81-42
ΝΙΚΟΠΟΛΗ: (Σ. ΠΟΛΙΤΗΣ) ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΣΙΣΚΑΣ, ΚΟΛΕΤΣΗΣ, ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Γ., ΜΠΕΛΛΟΣ, ΔΟΝΟΣ, ΣΟΥΡΔΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΜΠΑΚΑΛΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ,.
Α.Ε.Δ.Π. ΑΡΤΑΣ: (Γ. ΜΠΙΣΤΑΣ) ΜΠΑΛΑΤΣΟΣ, ΜΑΓΚΟΣ, ΤΣΙΑΝΤΗΣ, ΤΣΩΛΗΣ, ΤΣΩΛΗΣ Χ., ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ, ΚΑΤΣΑΝΤΑΣ, ΛΙΑΡΟΚΑΠΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ.
Βασίλης Κούρκουλας