Πάλαιρος εναντίον Απόλλωνα Πάργας με μπόλικα μποφόρ

Ποδόσφαιρο υπό αντίξοες συνθήκες παίχτηκε στην Πάλαιρο, ανάμεσα στον ΑΟ Παλαίρου και τον Απόλλωνα Πάργας. Ο αέρας ήταν τόσο δυνατός που η μπάλα πήγαινε μόνη της και σε καμία περίπτωση δεν υπάκουγε στις προσταγές του εκάστοτε ποδιού. Αντιθέτως ακολουθούσε τη φορά του αέρα δυσκολεύοντας στο έπακρο τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δυο ομάδων. Παρ’ όλα αυτά ο αγώνας παίχτηκε ολόκληρος και στα 90 λεπτά διάρκειάς του βρήκε νικητή τους φιλοξενούμενους με σκορ 1 – 2.

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 27′ με μακρινό σουτ του Γκόγκα, και τον Κουνάβη να μην μπορεί να συγκρατήσει τη μπάλα, η οποία κατέληξε στα δίχτυα. Τα μακρινά σουτ ήταν ο μόνος τρόπος απειλής για τον Απόλλωνα Πάργας στο πρώτο μέρος, όπως και για τον ΑΟ Παλαίρου στο δεύτερο.

Με τις ομάδες να αλλάζουνε πλευρά, και την Πάλαιρο να παίρνει στην πλάτη τον αέρα, ο Μετσόλι με δυνατό σουτ έφερε το ματς στα ίσια στο 53ο λεπτό.

Το τελικό 1-2 έκανε ο Χαϊδάκης στο 78′ όταν έγινε αποδέκτης παράλληλης μπαλιάς μέσα στην περιοχή και πλάσαρε δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Διαιτητής: Σπυράκος   Βοηθοί: Γκαρτζονίκας-Παπαγεωργόπουλος

ΑΟ Παλαίρου (Κωσταράκης)
Κουνάβης, Τσακάλης, Γεωργίου, Ασημάκης, Ζέλος, Χρυσούλης(70′ Παπαζώης), Μετσόλι, Ματσίγκος, Κατσαμπίρης(51’Προξενιάς), Λίτος, Καλέμι

Απόλλων Πάργας (Μουστάκας)

 

 

Αλέξης Πανταζής