Νίκος Παλιάτσος: Νεανική ομάδα, με στόχο μια καλή πορεία…

Απ’ το 2004, με ελάχιστα μικρά διαλείμματα, βρίσκεται στο τιμόνι του ΑΟ Φιλοθέης, ως προπονητής, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Αναγέννηση Νίκος Παλιάτσος και μπορεί να χαρακτηριστεί συνώνυμος της ενδιαφέρουσας πορείας που έχει η συγκεκριμένη ομάδα, απ’ το 2004 που ιδρύθηκε και αγωνιζόταν στην Β’ Κατηγορία ΕΠΣ Άρτας, Ο Νίκος Παλιάτσος, δίνει τις δικές του μάχες, πάντα με προϋπόθεση να είναι στην ομάδα νέα παιδιά, τα οποία πρέπει να αναδειχτούν. Το 2006 ανέβασε την ομάδα στην Α’ κατηγορία Άρτας και στην συνέχεια, στην τότε Δ’ Εθνική, για τρεις αγωνιστικές περιόδους, που και στην συγκεκριμένη κατηγορία, η ομάδα του έκανε αξιοπρεπή πορεία. Έκανε ένα διάλειμμα για ν’ αναλάβει τον ΣΚΟΥΦΑ Κομποτίου, με τον οποίο πήρε και πρωτάθλημα, για να επιστρέψει…

Στον ΑΟ Φιλοθέης λοιπόν και αναλύει τους στόχους της ομάδας του, στο “epithesi.gr”, για να τονίσει με έμφαση, ξεκινώντας την συζήτηση, πως η ομάδα του, βασίζεται σε νέα παιδιά της Φιλοθέης, για να έχουν όλα την δυνατότητα να πάρουν παιχνίδια και να αναδειχτούν. Είναι η πλειοψηφία των παιχτών κάτω των 20 ετών, κάποιοι έως 25 και μόνο τέσσερις πέντε έμπειροι ποδοσφαιριστές, που σε πολλά παιχνίδια είναι χρήσιμοι…

Με αυτά τα παιδιά θα δουλέψει φέτος ο έμπειρος προπονητής Νίκος Παλιάτσος, αναφερόμενος βέβαια και σε κάποιες προσθήκες, πάλι νέων παιδιών, που έγιναν φέτος. Αυτοί είναι οι Φώτης Καλέβρας απ’ τις Κιρκιζάτες, Νίκος Κολιός απ’ τον Παναγροτικό, Ν. Κατσούλας απ’ τον ΑΟ Γέφυρα, Χ. Παπασωτηρίου απ’ την Αμβρακία, Χ. Παπαευθυμίουεπίσης απ’ την Αμβρακία και Ν. Τριαντάφυλλος απ’ την Προοδευτική.

Χρήσιμη η άποψη του έμπειρου προπονητή Νίκου Παλιάτσου, για τα αθλητικά πράγματα της περιοχής, δεν αποφύγαμε τον πειρασμό, να θέσουμε στην συζήτησή μας, κάποια θέματα για το τοπικό ποδόσφαιρο συνολικά.

Για την ποιότητα του τοπικού ποδοσφαίρου: “Βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο. αυτό αποδεικνύεται και απ’ το γεγονός πως όσες ομάδες πηγαίνουν στα μπαράζ για την άνοδο, πάντα πρωταγωνιστούν, όπως έγινε παλιότερα με την Αναγέννηση και φέτος με την Αμβρακία Κωστακιών. Συνολικά βλέπω πολλά νέα παιδιά, που στελεχώνουν τις ομάδες, τα οποία έχουνμέλλον στο ποδόσφαιρο”.

Για το πρωτάθλημα που αρχίζει: “Θα είναι πολύ καλό και βλέπω να πρωταγωνιστεί ο ΣΚΟΥΦΑΣ Κομποτίου, ο οποίος ενισχύθηκε σημαντικά, σε σχέση και με τις άλλες ομάδες. Αν λάβουμε υπ’ όψιν και το γεγονός ότι έχει πολύ καλή διοίκηση, δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα, για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σοβαρή προσπάθεια, έκαναν ακόμη και η ΑΕ Μενιδίου και η ΔΟΞΑ Άρτας και ο ΑΟ Φλωριάδας. Πιστεύω πως φέτος, θα έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα, χωρίς προβλήματα και με έμφαση στο καλό ποδόσφαιρο”.

Για την Αναγέννηση: ‘Όλοι αγαπάμε την Αναγέννηση και θέλουμε να την βλέπουμε  ψηλά… Όμως θα πρέπει να επισημάνω, πως για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα, δεν ευθύνεται μόνο ο πρόεδρός της. Που είναι οι άλλοι παράγοντες της Άρτας”.

πηγή: epithesi.gr