Η απάντηση του Παναγιωτίδη στον ΠΑΣ Πρέβεζα

Την παρακάτω επιστολή μας απέστειλε ο κ. Βασίλης Παναγιωτίδης και ο γιος του και τερματοφύλακας του Θρίαμβου Λούρου Κώστας Παναγιωτίδης.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

Σε απάντηση της ανακοίνωσης του Δ.Σ. του ΠΑΣ  Πρέβεζα που δημοσιεύτηκε στο site: sportime 24.gr αναφέρουμε τα εξής:

 • Ο Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης (τερματοφύλακας) ανήκε στην ομάδα του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου έως 30.6.2017 και αφέθηκε ελεύθερος για μεταγραφή σε όποια ομάδα επιθυμούσε ο ίδιος στις 11.1.2017.
 • Ο Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης επέλεξε να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα του Θριάμβου Λούρου με ελεύθερη μεταγραφή.
 • Καμία συμφωνία προφορική ή γραπτή δεν υπήρξε μεταξύ του Κωνσταντίνου Παναγιωτίδη και του ΠΑΣ Αχέροντα Καναλακίου για μεταγραφή στην ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα.
 • Καμία συμφωνία προφορική ή γραπτή δεν υπήρξε μεταξύ του Κωνσταντίνου Παναγιωτίδη και του ΠΑΣ Πρέβεζα για μεταγραφή από την ομάδα του ΠΑΣ Αχέροντα Καναλακίου.
 • Εάν υπήρξε οποιαδήποτε συζήτηση μεταξύ του ΠΑΣ Πρέβεζα και του ΠΑΣ Αχέροντα Καναλακίου για τυχόν μεταγραφή του Κωνσταντίνου Παναγιωτίδη έγινε ερήμην του και εν αγνοία του.
 • Η αποχώρηση του Κωνσταντίνου Παναγιωτίδη από τον ΠΑΣ Αχέροντα Καναλακίου έγινε με ελευθέρας με την συγκατάθεση του προέδρου της πρώην ομάδας του.Εάν υπήρχε οποιαδήποτε συμφωνία αφενός δεν θα του δίνοταν από την πρώην ομάδα του η ελευθέρας στο δελτίο του για τη μεταγραφή του σε οποιαδήποτε ομάδα της δικής του επιθυμίας και αφετέρου δεν θα του έδινε το δελτίο παρα μόνο με μεταγραφή στον ΠΑΣ Πρέβεζα.
 • Δεν γνωρίζουμε με ποιον έκανε την δήθεν προφορική συμφωνία ο ΠΑΣ Πρέβεζα και αναφέρεται στην καταγγελία του.
 • Ουδέποτε ο Βασίλειος Παναγιωτίδης ανέφερε ότι δεν έρχεται ο γιος του στον ΠΑΣ Πρέβεζα γιατί έχει υποχρέωση να παιξει σε άλλη όμαδα!!
 • Η αναφορά στο πρόσωπο του Βασιλείου παναγιωτίδη ότι <<…..ο τρόπος που χειριστήκατε το θέμα για να φύγει ο γιος σας από το Καναλακι…..ήταν δόλιος και βρώμικος>>, αλλά και όσα αναφέρονται στην επιστολή του Δ.Σ. του ΠΑΣ Πρέβεζα για δήθεν συμφωνίες και ενημέρωση του Βασιλείου Παναγιωτίδη στον ΠΑΣ Πρέβεζα, αποτελεί συκοφαντική δυσφήμιση και προσβολή για το προσωπό του.
 • Καλούμε το Δ.Σ. του ΠΑΣ Πρέβεζα να προβεί σε δημόσια ανάκληση της παράνομης καταγγελιας του που δημοσιέυτηκε στο site: sportime24.gr εντός δύο ημερών από την παρούσα δημοσίευση στο ίδιο site.
 • Διαφορετικά θα προβούμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες στο ποινικά και αστικά δικαστήρια εναντίον των μελών του Δ.Σ. του ΠΑΣ Πρέβεζα που ανάρτησαν την εν λόγω καταγγελία στο ως άνω site.

 

Με την ελπίδα να λάμψει η αλήθεια και με ιδιαίτερη κατανόηση για την  κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον ΠΑΣ Πρέβεζα.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ                           ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

 

Οι απόψεις της ανωτέρου επιστολής απηχούν στη θέση του κ. Βασίλη Παναγιωτίδη και του κ. Κωνσταντίνου Παναγιωτίδη και όχι του sportime24.gr