Στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ο Πανλευκάδιος, 1-0 τον Αυγερινό Μαραντοχωρίου

Ο Πανλευκάδιος προκρίθηκε στον τελικό της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Ο νικητής του δεύτερου ημιτελικού του κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ήταν ο Πανλευκάδιος.

Η ομάδα του Γιώργου Κατηφόρη επικράτησε 1-0 του Αυγερινού Μαραντοχωρίου με γκολ του Βασίλη Τριάντου με κεφαλιά στο 84΄ δημοτικό στάδιο της Λευκάδας  και εξασφάλισε την πρόκρισή του στον τελικό, όπου θα συναντήσει τον Απόλλωνα Πάργας, ο οποίος είχε νικήσει με 2-1 τον ΑΟ Παλαίρου.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητες και όσοι ήταν στο γήπεδο είδαν ένα κακό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Παρότι ο Πανλευκάδιος ήταν το φαβορί, με ελάχιστες εξαιρέσεις και σε κάποιες φάσεις με Κολοβό και Κοκόλη, κατάφερε να δικαιώσει τον τίτλο αυτό, αφού στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, είχε μόνο την υπεροχή χωρίς να δημιουργεί αξιόλογες ευκαιρίες. Ο Γιώργος Κατηφόρης, χρησιμοποίησε και δύο επιθετικούς, για πάνω από μισή ώρα Τσομπάι και Κολοβό, όμως ο Τριάντος ήταν αυτός που έδωσε τη λύση.

Από την άλλη πλευρά, το Μαραντοχώρι παρότι ήταν καλά στημένο αμυντικά και το πήγαιναν καλά το παιχνίδι δημιουργώντας το απαραίτητο άγχος στο φαβορί, δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι επιθετικά. Παρότι δεν είνα δυνάμεις για ολόκληρο το 90λεπτο, δύο τρεις φορές που θα μπορούσαν και έψαχναν να απειλήσουν δεν μπόρεσαν να κάνουν όμως το κάτι παραπάνω που έπρεπε.

Τελικά, η χρυσή αλλαγή των γηπεδούχων με τον Τριάντο να παίρνει τη θέση του Τσέλα, ήταν η κίνηση που έκρινε το παιχνίδι. Αφού, και ο προπονητής των φιλοξενούμενων φοβόνταν την εκτελεστική ικανότητα του Τριάντου στις στημένες φάσεις και με κεφαλιά του αμυντικού των γηπεδούχων στο 85΄ο Πανλευκάιδος πήρε μια δύσκολη πρόκριση για τον τελικό, όπου θα διεκδικήσει το τρόπαιο.

Διαιτητικό τρίο: Αλεξανδρόπουλος, Ποντίκης, Μαυροκεφάλου

Αυγ.Μαραντοχωρίου(Αργυρός): Μήτσιος, Κώστας, Παπαδήμας, Σταύρου, Κολλόκας, Γεωργίου, Βουλγαρίδης, Λιότσος, Ζάτσε, Σκληρός Ν., Γκολένα

Πανλευκάδιος(Κατηφόρης): Κότσης, Κοκόλης Χ, Τσέλας(75΄ Τριάντος), Βλάχος, Γουριώτης, Φλούδας, Κοκόλης Χ., Μπρούβας, Κολοβός, Καταγής(65΄ Τσομπάι), Στεριώτης