Εύκολα ο Πανλευκάδιος την ΑΕΚ Αρχαγγέλου

Εύκολη νίκη πέτυχε ο Πανλευκάδιος την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην ΑΕΚ Αρχαγγέλου, με το τελικό 8-0 να μιλά από μόνο του για την εικόνα του ματς.

Ο Πανλευκάδιος άνοιξε το σκορ με τον Κούση στο 5′ και μέχρι το το 30′ ο δέικτης του σκορ είχε ανεβεί στο 3-0, με τους Τσελάι στο 27′ και Κολοβό στο 30′.

Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, με τον Κοκόλη ΧΖ να κάνει το 4-0 στο 36′ και τον Μοράλες να πετυχαίνει το 5-0 στο 43ο λεπτό.

Η επανάληψη ήταν ανάλογη, και χειρότερη για την ΑΕΚ, μιας και είδε την ομάδα της να μένει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακα σε καταλογισμό πέναλτι. Πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Τριάντος για να αποκρούσει ο αμυντικός της ΑΕΚ Σοφόπουλος, που ανέλαβε χρέη τερματοφύλακα για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Ο δέικτης του σκορ ανέβηκε στο 6-0 λίγο μετά, στο 65′ και ο αρχηγός του Πανλευκάδιου με άλλα δύο γκολ μέχρι και τη λήξη πέτυχε το τελικό 8-0 και το χατ τρικ για τον ίδιο.

Η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να πετύχει το γκολ της τιμής, όταν ο Τουμανίδης εκτέλεσε φάουλ, όμως ο Μπάμπης έπεσε στη γωνία και έσωσε στο 80′.

Διαιτητής: Φραγκούλης   Βοηθοί: Μαυροκέφαλου – Ριζογιαννης

Πανλευκάδιος (Κατηφόρης Γ.)
Μπάμπης, Τσελάι(46′ Μεϊντάνης), Κοκόλης ΧΣ, Βλάχος(46′ Σπανός), Γουριώτης, Τριάντος, Κοκόλης ΧΖ(70′ Σταματέλος), Τουλκερίδης, Κολοβός, Μοράλες, Κούσης.

ΑΕΚ Αρχαγγέλλου
Ισπογλου, Γλάρος, Dedi(46′ Λέζος), Σοφόπουλος, Αντωνίου, Κουμπής, Ευθυμίου(65′ Σταύρακας), Τσενίκογλου, Τουμανίδης, Καναβός(70′ Αναστασίου). Γεωργατσέλης.