Παντζιαράς: Το τριπλό λάθος στοίχησε…

Παρά την ανωτερότητα της ομάδας του, ο τεχνικός του Τηλυκράτη στάθηκε στο τριπλό αμυντικό λάθος που έφερε το γκολ-ισοφάριση του Αστέρα.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Παντζιαράς δήλωσε με το τέλος του αγώνα, του Αστέρα με τον Τηλυκράτη, τα εξής:

Ήρθαμε εδώ για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Ευτυχίσαμε, μάλιστα, να προηγηθούμε πολύ νωρίς στο σκορ. Δηλαδή συνέβη ότι το καλύτερο για ένα εκτός έδρας ματς. Σε ένα δύσκολο -και για τις δύο ομάδες- πλαστικό αγωνιστικό χώρο, πολύ κακό αγωνιστικό χώρο που δεν βοηθά στο να παιχτεί ποδόσφαιρο.
Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά μέτριοι. Παρότι δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, ενώ, είχαμε και δύο καλές στιγμές με τον Μακρυγιάννη με διαγώνια σουτ.
Στο β’ ημίχρονο, τώρα, παρότι ισορροπήσαμε, έγινε ένα τριπλό λάθος στην άμυνά μας, με αποτέλεσμα, να κερδίσει η αντίπαλη ομάδα το πέναλτι, που το μετέτρεψε σε γκολ.
Ε, μετά, αναγκαστικά, υποχρεωθήκαμε να ρισκάρουμε, ο αντίπαλος γύρισε πίσω και προσπαθούσε με αντεπιθέσεις, γενικά θα έλεγα πως από το 1-1 και μετά, το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος για εμάς. Όμως, χάσαμε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες, και δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε.
Σ’ εμάς, από αυτό το παιχνίδι, μας μένει μια μεγάλη πίκρα, που δεν μπορέσαμε να κάνουμε το διπλό, αποτέλεσμα, που αναζητούμε καιρό. Συνεχίζουμε…
Εξάλλου, ο στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται… Ευχαριστούμε την ομάδα του Αστέρα, τέλος, για τη φιλοξενία.

πηγή: corfusports.com