Παντζιαράς: Αφιερωμένη στο Σαλαπάτα

Στο αδικοχαμένο Κώστα Σαλαπάτα αφιέρωσε ο προπονητής του Τηλυκράτη, Ανδρέας Παντζιαράς τη σημερινή νίκη. Απέδωσε τα εύσημα στους παίχτες του και έδωσε συγχαρητήρια στον Άγγελο Μπέκα, ενώ, τόνισε ότι στόχος είναι τα έξι παιχνίδια που έρχονται για τα μπαράζ και η άνοδος στη Γ΄ Εθνική.

Αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Η επικράτηση της ομάδας ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. Στην ουσία δεν απειληθήκαμε σε καμία φάση του παιχνιδιού, απεναντίας είχαμε δύο καλές στιγμές στο πρώτος μέρος. Μείναμε για 22-23 λεπτά με δέκα παίχτες και αντί να απειλούμαστε, θεωρώ ότι στην αντεπίθεση ήμασταν πολύ καλοί και αν ήμασταν περισσότερο λογικοί στην τελική προσπάθεια, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει πιο γρήγορα.

Πραγματικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο κ. Μπέκα, τον προηγούμενο προπονητή της ομάδας, γιατί εγώ έχω έρθει για το τελευταίο 5%. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Κυριώς όμως στον κόσμο και πιστεύω ότι το σημερινό παιχνίδι πρέπει να είναι η απαρχή για τα επόμενα 6 παιχνίδια που έρχονται. Για εμάς τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα. Ο στόχος του Τηλυκράτη, δεν είναι να βγει πρώτος στο τοπικό. Αυτό είναι αυτοσκοπός, καθώς στόχος του Τηλυκράτη είναι να βγεί μέσω του μπαράζ στη Γ΄ Εθνική.

Αυτή τη νίκη θέλω να την αφιερώσω στο Σαλαπάτα, ένα παιδί που πραγματικά νομίζω ότι από εκεί ψηλά που είναι θα χαίρεται και αυτός την πολύ μεγάλη επιτυχία της ομάδας.

Αν θα είναι λιγότερο το άγχος από εδώ και πέρα: Υπήρχε πάρα πολύ άγχος. Οι τελικοί έχουν πάρα πολύ άγχος. Εγώ αυτό που είπα στα παιδιά είναι ότι οι τελικοί είναι για να κερδίζονται και όχι απλά για να συμμετέχεις. Ήταν ένα παιχνίδι, είχαμε το προβάδισμα. Όλη τη χρονιά η ομάδα απέδειξε ότι ήταν καλύτερη ομάδα, για αυτό και πήρε βαθμολογικά το πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να αμφισβητηθεί από κανέναν. Νομίζω όμως ότι πρέπει να ξεκουραστούμε 1-2 μέρες και να δουλέψουμε αυτές τις 20-21 μέρες μέχρι την έναρξη των μπαράζ.

Αν οι τραυματισμοί ήταν από τις δυνατές προπονήσεις: Τις τελευταίες μέρες έχουμε κάνει πάρα πολύ σκληρές προπονήσεις με μόνο τρία ρεπό. Στόχος είναι τα έξι παιχνίδια που θα ακολουθήσουν μετά τις 15 Μαϊού.

πηγή:lefkadapress.gr