Παραιτήθηκε εγγράφως και επίσημα σήμερα ο Σίμος Παπαδημητρίου από τον Φωκικό

Και τυπικά τέρμα στην πολύχρονη θητεία του ως Προέδρου του Φωκικού έθεσε σήμερα 11 Ιανουαρίου του 2016 ο Σ. Παπαδημητρίου.

Με ανακοίνωσή του μέσω του Amfissaface.gr ο επί δεκαετία διοικητικός επικεφαλής της ομάδας της Άμφισσας γνωστοποιεί ότι απέστειλε και εγγράφως την παραίτησή του, την οποία είχε ανακοινώσει και προ ημερών προς τον Τύπο, στην ΕΠΟ και το υπόλοιπο ΔΣ του Φωκικού.

Η ανακοίνωση

“Σε συνέχεια της προ εικοσαημέρου παραίτησής του (21 Δεκεμβρίου 2015), που είχε κοινοποιηθεί προς τον Τύπο, ο Πρόεδρος του ΑΣ Φωκικός Σίμος Παπαδημητρίου απέστειλε σήμερα Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016 εγγράφως την παραίτησή του προς την ΕΠΟ και το ΔΣ του ΑΣ Φωκικός”.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το AmfissaFace, o Σ. Παπαδημητρίου παρέδωσε και τη σφραγίδα του συλλόγου στον Αντιπρόεδρο του ΔΣ Νίκο Κανελλόπουλο. Εκείνο που απομένει είναι η διευθέτηση των φετινών χρεών του σωματείου προς τρίτους από τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, η αποδέσμευση των παικτών που αγωνίστηκαν φέτος στην ομάδα και τέλος η τροχοδρόμηση των κινήσεων που ορίζει ο νόμος, προκειμένου να διαλυθεί και νομικά το σωματείο, θέτοντας το οριστικό τέλος σε αυτή τη φάση της ιστορίας του.

πηγή: AmfissaFace