Θ. Παπαρούνας: «Για να σωθείς πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό»

Ο πρωταγωνιστής του Εθνικού Φιλιππιάδας στο παιχνίδι με τον Φωκικό, Θάνος Παπαρούνας, μιλάει στο sportime24.gr για το πρώτο του γκολ στη Φιλιππιάδα, αλλά και για την μέχρι τώρα πολύ καλή πορεία της ομάδας του!

Τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια στη Φιλιππιάδα μετράει ο Εθνικός, ο οποίος την Κυριακή επικράτησε 1-0 του Φωκικού με γκολ του Θάνου Παπαρούνα. Ο πρωταγωνιστής και σκόρερ της ομάδας, μιλάει στο sportime24.gr  γι’  αυτή τη νίκη και το γκολ που πέτυχε.

Θάνο ακόμα μία νίκη για τον Εθνικό Φιλιππιάδας και μάλιστα με δικό σου γκολ. Πόσο δύσκολο ήταν να έρθει αυτή;

Θ. Παπαρούνας: Η χθεσινή νίκη ήταν πραγματικά δύσκολη.  Παίξαμε με έναν αντίπαλο που πέρυσι ήταν στην Football League. Σημασία έχει η νίκη και μετά ότι κατάφερα και σκόραρα.

Ο Εθνικός Φιλιππιάδας είναι η ομάδα έκπληξη στο πρωτάθλημα καθώς μετά από έξι αγώνες βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας αήττητος και χωρίς να έχει δεχτεί γκολ. Περίμενες να έχει αυτό το καλό ξεκίνημα ο Εθνικός στο πρωτάθλημα;

Θ. Παπαρούνας: Για εμάς δεν είναι έκπληξη η πορεία μας μέχρι τώρα. Το πιστεύαμε από την αρχή της χρονιάς ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό φέτος, σε σχέση με το τι ακουγόταν το καλοκαίρι και αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε γιατί το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο.

Σου δίνει μεγαλύτερη χαρά το γεγονός πως εσύ είσαι αυτός που σκόραρε και το δικό σου γκολ έκρινε το παιχνίδι;

Θ. Παπαρούνας: Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα και σκόραρα σήμερα, αλλά το γκολ ανήκει στην ομαδική προσπάθεια όλων των παιδιών. Σημασία έχει η νίκη και μετά το ποιος σκόραρε.

Αν και είμαστε ακόμα στις πρώτες αγωνιστικές, μπορείς να πεις μέχρι που μπορεί να φτάσει ο Εθνικός Φιλιππιάδας;

Θ. Παπαρούνας: Έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα για να σωθεί μια ομάδα πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό, οπότε πάντα κοιτάμε πρώτα να σώσουμε την κατηγορία που έχουμε ως βασικό στόχο και μετά ότι καλύτερο είναι πάντα στην άκρη του μυαλού μας.

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους του Εθνικού;

Θ. Παπαρούνας: Στους φιλάθλους μας θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ που είναι κοντά μας και μας στηρίζουν. Τους θέλουμε δίπλα μας σε κάθε ματς. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους ευχαριστούμε σε κάθε αγώνα.