Σ. Παπαβασιλείου: Για το καλύτερο αποτέλεσμα

Για το καλύτερο αποτέλεσμα και με στόχο να δουν πολύ καλό ποδόσφαιρο, οι φίλαθλοι που θα βρεθούν την Κυριακή το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας, θα ταξιδέψει η αποστολή της ΑΕ Καραϊσκάκης, στην πόλη της Μακεδονίας, σύμφωνα με την δήλωση που έκανε στο “epithesi.gr”, ο τεχνικός της ομάδας Σάκης Παπαβασιλείου.

Ο κ. Παπαβασιλείου, είπε ακόμη πως η ομάδα του δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στην διάθεσή του, για να μπορέσει η ομάδα να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σημείωσε πως πρόκειται ν’ αντιμετωπίσουν μια ομάδα, η οποία προέρχεται από ένα καλό αποτέλεσμα (σ.σ επιβλήθηκε με 3-1 του Απόλλωνα Λάρισας στην Λάρισα) και έχει στο ρόστερ της πολύ καλούς ποδοσφαιριστές.

“Θα πρέπει να είμαστε σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, σε πλήρη ετοιμότητα. Να είμαστε πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι και στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι”, είπε χαρακτηριστικά ο μακεδόνας τεχνικός, για να συμπληρώσει πως η ομάδα θέλει πολύ δουλειά ακόμη για να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο, αντάξιο των απαιτήσεων της Football League.

Στις διαφορές ανάμεσα στους αγώνες της Γ’ Εθνικής και της FootballLeague, στάθηκε στην συνέχεια ο κ. Παπαβασιλείου, για να τονίσει με έμφαση πως οι απαιτήσεις σήμερα είναι αυξημένες, ενώ ο ίδιος προσπαθεί ν’ ανταποκριθεί σ’ αυτές τις υποχρεώσεις με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είχαν να λάβουν μέρος σε επίσημους αγώνες πάνω από έξι μήνες και είναι δύσκολο, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις.

Να σημειωθεί ότι η σημερινή προπόνηση της ομάδας, πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Διάσελου, που έχει πλαστικό τάπητα, μιας και μετά την βροχόπτωση, ήταν αδύνατο να γίνει στο γήπεδο της Κυράτσας, που πραγματοποιούνται κανονικά οι προπονήσεις. Για την μετακίνηση στο Διάσελο, ο κ. Παπαβασιλείου, είπε πως είναι ταλαιπωρία για τους ποδοσφαιριστές και χαρακτήρισε πολύ καλή εξέλιξη για την ομάδα, την παραχώρηση του γηπέδου της Βλαχέρνας, στο οποίο αφού γίνουν οι απαραίτητες εργασίες, θα χρησιμοποιηθεί ως προπονητικό κέντρο της ομάδας. “Είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα να έχει δικό της προπονητικό κέντρο και να μην τρέχει από δω κι απο κει”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαβασιλείου.

πηγή: epithesi.gr