Αρχική ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Παπαζώη τεχνικό ο Κένταυρος

0

Μετά την ανάδειξη του, το νέο Δ.Σ. του Κένταυρου Μαγούλας, έχει ξεκινήσει κινήσεις με βασικό στόχο να ετοιμάσει την ομάδα για ένα νέο ξεκίνημα αλλά και την επιστροφή της στην Α1 κατηγορία μετά τον περσινό υποβιβασμό. Σε συνδυασμό πλέον και με την επιστροφή της ομάδας στο γήπεδο της, μετά το περυσινό “ξεσπίτωμα” για όλη τη σεζόν λόγω της κατασκευής νέου χλοοτάπητα.

Ήδη οριστικοποιήθηκε ότι τεχνικός της ομάδας συνεχίζει ο Χρήστος Παπαζώης (φωτό). “Δεμένος” με τον Κένταυρο, και ως πρώτος προπονητής στο μεγαλύτερο διάστημα του περυσινού δύσκολου πρωταθλήματος, αλλά κι από την προηγούμενη θητεία του εκεί, και σαν γυμναστής αλλά και βοηθός (επί Ά.Ρουμελιώτη), καθώς και σαν παίκτης – γκολκήπερ συγκεκριμένα – παλιότερα.

Πλέον, γίνονται συζητήσεις με περυσινούς παίκτες για ανανεώσεις παραμονής (κάποιων), καθώς και για μερικές μεταγραφές.

Σε ότι αφορά αποχωρήσεις, από τις ως τώρα πληροφορίες, δεν θα συνεχίσουν παίρνοντας μεταγραφή για ομάδα Α1 κατηγορίας, οι Γιώργος Μπαλαούρας (έχει συμφωνήσει με ΑΟ Μακρίσια) και Παρασκευάς Στροφύλλας (έχει προτάσεις μεταξύ άλλων, κι από ΑΟ Μακρίσια, κι από Ενιπέα Λαντζοίου, με πιθανότερη την πρώτη), καθώς κι ο Γιώργος Σταυρόπουλος.

Στο νέο διοικητικό σχήμα συνεχίζουν και στελέχη από το απερχόμενο συμβούλιο (όπως π.χ. ο Γιώργος Αργυρίου), ενώ βασική ενίσχυση για μια ακόμα χρονιά θα παρέχουν οι αδελφοί Κονδύλη. Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. του Κενταυρου Μαγούλας έχει ως εξης:

Πρόεδρος: Γρηγορόπουλος Δημήτρης
Α’ Αντιπρόεδρος: Λιαρομάτης Διονύσιος
Β’ Αντιπρόεδρος και υπεύθ. Δημ. σχέσεων: Αργυρίου Γιώργος
Γενικός Γραμματέας: Καλαμποκας Αθανάσιος
Ταμιας: Αναγνωστόπουλος Δημήτρης
Γενικοί αρχηγοί: Λιαρομάτης Κώστας και Κλειδέρης Παναγιώτης
Έφορος υλικου: Δημήτρουλας Γιάννης
Υπεύθυνος γηπεδου: Γρηγορόπουλος Κώστας
Μέλη: Κουσάβελος Νίκος, Κωνσταντινόπουλος Νίκος, Βγενόπουλος Γιώργος, Παρασκευόπουλος Παρασκευάς

πηγή: iliaoikonomia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ