Ανάλογη συνέχεια θέλει ο ΠΑΣ Αχέρων

Ανάλογη συνέχεια θέλει ο ΠΑΣ Αχέρων στο πρωτάθλημα και στην 7η αγωνιστική, με αυτή της 6ης όπου η ομάδα του Καναλακίου έδειξε το αληθινό της πρόσωπο και πήρε ένα μεγάλο διπλό και ταυτόχρονα την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Αντίπαλος τώρα η πρωτοπόρος ΑΕ Καραϊσκάκης που ίσως να φαντάζει φαβορί, αλλά σε ένα πρωτάθλημα σαν αυτό της Γ’ Εθνικής δεν υπάρχει φαβορί. Η ομάδα του Καναλακίου έδειξε αδυναμία στα πρώτα ματς και μαζί με κάποια λάθη γνώρισε τις ήττες, αλλά πλέον όλα αυτά πρέπει να μείνουν στο παρελθόν. Κι αυτό γιατί έδειξε ότι μπορεί όχι μόνο να πάρει μια νίκη, αλλά να σταθεί όρθιος και εκτός έδρας.

Η ΑΕ Καραϊσκάκης οδηγεί την κούρσα μέχρι τώρα, έχοντας περάσει νικηφόρα από έδρες ομάδων που βρίσκονται στην τελευταία και προτελευταία θέση. Ο ΠΑΣ Αχέρων έχει την ψυχολογία με το μέρος του, κάτι που θα παίξει μεγάλο ρόλο τόσο σε αυτή την αναμέτρηση όσο και στη συνέχεια. Με έναν τέτοιο αντίπαλο και ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντί του, σίγουρα τα πράγματα θα φαντάζουν ακόμα πιο βατά για τη συνέχεια.

Η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε κάλεσμα στους ποδοσφαιρόφιλους του Καναλακίου ώστε να γίνουν ο 12ος παίκτης της ομάδας στην αναμέτρηση, που θα δώσει ώθηση στην προσπάθεια για τη νίκη.

Ο νεοαποκτηθέντας Κεϊτά βρίσκεται ήδη στη διάθεση του Ν. Βέκιου και δεν αποκλείεται να τον δούμε στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στη διάθεσή του θα είναι και οι Ντέτσικας – Μάρκος που ταξίδεψαν και στον Βόλο την προηγούμενη αγωνιστική. Εκτός και πάλι οι τραυματίες Πολυχρονάκης, Τζίμας Ι., Παππάς Δ. και Θεοδωράκης, όπως και ο Τσοβίλης που αναμένεται να μπει στους ρυθμούς της ομάδας από την επόμενη εβδομάδα.