ΠΑΣ Αχέρων για θετικό αποτέλεσμα έναντι του Δωτιέα.

Την πρώτη του νίκη ψάχνει ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, αυτή τη φορά απέναντι στο Δωτιέα Αγιάς, αναμέτρηση που θα γίνει στο Καναλάκι στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής.

Ο Νίκος Βέκιος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Παππά Δ. , Μάρκο, Θεοδωράκη και Πολυχρονάκη και συνεχίζει να φτιάχνει το πλάνο του απέναντι στην δεύτερη καλύτερη επίθεση (σε 4 αγωνιστικές) της κατηγορίας. Ο Δωτιέας έχει μέχρι τώρα 2 νίκες εκτός έδρας αλλά και δυο ισοπαλίες εντός. Κάτι που σημαίνει ότι παρουσιάζεται δυνατός σε όποια έδρα και να παίζει.

Ο ΠΑΣ Αχέρων θέλει το τρίποντο όσο τίποτε άλλο και θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό, με όσα μέσα διαθέτει για να το κατακτήσει. Σκοπός είναι απομακρυνθεί από την τελευταία θέση που βρίσκεται και να επιστρέψει και πάλι η αισιοδοξία στην ομάδα, καθώς το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος. Ο Δωτιέας είναι αήττητος μέχρι τώρα και στο Καναλάκι ελπίζουν αυτό να σταματήσει.

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο  Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας), με βοηθούς τους Κολοσιώνη και Αντωνόπουλο (Αιτωλοακαρνανίας) και παρατηρητή αγώνος τον Αθανασίου (Θεσπρωτίας)