Πρόκριση για τον ΠΑΣ Αχέρων, 4-3 στα πέναλτι τον ΠΑΣ Πρέβεζα

Την πρόκριση στην 3η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας πήρε ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου που νίκησε στα πέναλτι με 4-3 τον ΠΑΣ Πρέβεζα (0-0 η κανονική διάρκεια, 1-1 η παράταση) στο «Αθανασία Τσουμελέκα».

Στο 105΄ ο ΠΑΣ Πρέβεζα προηγήθηκε στο σκορ όταν ο Πότσης στην προσπάθεια του να διώξει  έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοντογουλίδη.

Ο ΠΑΣ Αχέρων ισοφάρισε στο 116΄ με γκολ που πέτυχε ο Νικολάου.

Στο 83΄ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Λαζανάς Γ.  και στο 89΄ η ομάδα του Καναλακίου και αυτή έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Βραχνού με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου τέλειωσε το ματς με εννέα παίκτες λόγω της αποβολής του Νικολάου στο 116΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η διαδικασία των πέναλτι:

Βασιλειάδης 0-1

Λαζανάς Α. 1-1

Ζδράβος απέκρουσε ο Κώτσης

Καρμακιόλας 2-1

Κόλλινς 2-2

Κατσαρός 3-2

Κυριάκης 3-3

Ελέζι απέκρουσε ο Κοντογουλίδης

Μουζακίτης 3-

Μπρούνο απέκρουσε ο Κοντογουλίδης

Διαιτητής: Μπαΐλης

Βοηθοί: Φραγκούλης Π. – Τσόγκας

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μιχάλης Βλάχος): Κώτσης, Βασιλόπουλος, Λαζανάς Γ., Καρμακιόλας, Ιασωνίδης, Παπαδόπουλος (95΄ Σκαμνέλος), Λάκκας (83΄ Γκίνι), Φερεντίνος (103΄ Ελέζι), Λαζανάς Α., Μπρούνο, Μπατμάς (73΄ Κατσαρός).

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Χρήστος Ντούρος): Κοντογουλίδης, Σδράβος, Βραχνός, Πάνος, Γούλας (79΄ Κόλλινς), Κυριάκης, Πότσης, Μπλέτσας (53΄ Νικολάου), Φέτσης (60΄ Βασιλειάδης), Μουζακίτης.

Βησσαρίων Σάκκος