Συζητήσεις για να συγχωνευθούν ο ΠΣ Πρέβεζα και η ΑΕ Πρέβεζας

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του atpreveza.gr, τις τελευταίες ημέρες γίνονται συζητήσεις ανάμεσα στον ΠΣ Πρέβεζα και την ΑΕ Πρέβεζας, ώστε να υπάρξει μία μορφή συνεργασίας που θα φτάσει στη συγχώνευση των δύο ιστορικών σωματείων της πόλης (κάτι που έχει γίνει και στο παρελθόν).

IMG 0172

Στη νέα ομάδα που θα προκύψει, εφόσον υπάρξει συγχώνευση, προπονητής θα είναι ο Άγγελος Μπέκας, ενώ θα υπάρξει και φόρμουλα για τα τμήματα υποδομής των ομάδων.

Οι συζητήσεις θεωρούνται προχωρημένες, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει καμία συμφωνία και οι λόγοι, όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας είναι πολλοί.

Η Ένωση από την πλευρά της είναι ένα σωματείο που αποπνέει ποδοσφαιρική «υγεία», βασίζεται σε νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές και αποκτά σταδιακά αυξανόμενη δυναμική.

Ο ΠΣ Πρέβεζα ξεκίνησε με μεγαλοστομίες και διαρροές για μεταγραφές τύπου… Ογκουνσότο, διοικητικούς που ήρθαν και… έφυγαν, προπονητές που ανακοινώθηκαν (Βασιλειάδης, Φίντζος) και μας… τέλειωσαν με μία ευκολία που δεν ταιριάζει ούτε σε ομάδα γειτονιάς, παίκτες που στις ανακοινώσεις μέχρι και τα ονόματά τους ήταν λάθος και πήραν μεταγραφή τελικά σε άλλη ομάδα και γενικώς μία κατάσταση που δεν αρμόζει στο ιστορικό σωματείο της πόλης που φιλοδοξεί να μετονομαστεί και πάλι σε ΠΑΣ Πρέβεζα.

Μεγάλη μερίδα του φίλαθλου κοινού της Πρέβεζας, κατά γενική ομολογία, θέλει να δει μία τέτοια συγχώνευση και λιγότεροι έχουν τις αντιρρήσεις τους.

Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες, για το αν τελικά θα προχωρήσει η ιστορική αυτή συγχώνευση των δύο σωματείων ή τα δεδομένα θα παραμείνουν ως έχουν…

πηγή: atpreveza.gr