Αρχική ΝΕΑ

Συνεχίζει τις μεταγραφές το Μαραντοχώρι

0

Τον έμπειρο μέσο του ΑΟ Πλαγιάς Παξινό Νίκο απέκτησε ο Αυγερινός Μαραντοχωρίου, που συνεχίζει ακάθεκτος να ενισχύεται εν όψει των υποχρεώσεών του στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Π/Λ.

Ο Παξινός έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στην ομάδα του ΑΟ Πλαγιάς, όπου και τα τελευταία 4 χρόνια διετέλεσε αρχηγός της ομάδας. Ο παίκτης του Μαραντοχωρίου πλέον αποτελεί όπως και οι υπόλοιπες μεταγραφές του Αυγερινού, πολυτέλεια για την κατηγορία και σκοπεύει να γίνει ο σύνδεσμος των γραμμών επίθεσης και άμυνας, μιας και ειδικεύεται τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Ο παίκτης δεν θέλησε να διευκρινίσει τον λόγο που πήρε την απόφαση να αφήσει μια ομάδα που υπηρέτησε για τουλάχιστον 20 χρονια. Πάντως για τους φίλους του Μαραντοχωρίου αξίζει να σημειωθεί πως ο Παξινός μόνο άπραγος δεν είναι τα τελευταία χρόνια, μιας και πέρσι είχε πάνω από 20 συμμετοχές στους αγώνες της Α’ κατηγορίας σαν βασικός, ενώ και φέτος είναι ετοιμοπόλεμος.

Οι υπογραφές έπεσαν χθες, και σήμερα ο παίκτης με τον πρόεδρο της ομάδας Φίλιππα Σκληρό βρέθηκαν σε γνωστό καφέ της Λευκάδας, όπου και τους εντόπισε ο φακός του sportime24.

 

Αλέξης Πανταζής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ