Πέντε ανανεώσεις στον Θρίαμβο Λούρου!

Σε πέντε ανανεώσεις παικτών προχώρησε ο Θρίαμβος Λούρου, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τους Γιώργο Κολιό, Κοτένογλου, Πάνο Κολιό, Παναγιωτίδη, και Γεωργούλα.

Ο σχεδιασμός του Θρίαμβου Λούρου ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς που θα βρει για ακόμα μία σεζόν την ομάδα στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή βάζουν πλώρη για το χτίσιμο μιας ομάδας που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος και να ανταπεξέλθει στους υψηλούς στόχους που θέτει.

Πρώτη κίνηση για τον Θρίαμβο Λούρου δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το υπάρχον δυναμικό με κύριο μέλημα να είναι οι ανανεώσεις με ποδοσφαιριστές που την περσινή χρονιά αλλά και τα προηγούμενα χρόνια αποτέλεσαν τον βασικό κορμό της ομάδας.

Μέχρι στιγμής Γιώργος Κολιός, Κοτένογλου, Πάνος Κολιός, Παναγιωτίδης, και Γεωργούλας, έχουν έρθει σε συμφωνία με την ομάδα και τη νέα χρονιά θα αγωνίζονται με τη φανέλα του Θρίαμβου Λούρου.

Οι επαφές θα συνεχιστούν και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ με την αισιοδοξία πως ο κορμός της ομάδας θα παραμείνει αναλλοίωτος για να ξεκινήσουν αμέσως μετά οι μεταγραφές σε θέσεις που χρίζει ο Θρίαμβος Λούρου επιπλέον ενίσχυση.

Αξίζει εδώ να αναφερθεί το γεγονός πως οι κιτρινόμαυροι και στα μεταγραφικά έχουν τσεκάρει κάποιους στόχους και μάλιστα υπάρχουν μερικές περιπτώσεις που βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο ενώ ακόμα μία είναι στην τελική ευθεία υλοποίησής της με έμπειρο ποδοσφαιριστή να προβάρει την φανέλα του Θρίαμβου.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται ιδιαίτερα καυτό στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο με τις εξελίξεις να τρέχουν πολύ γρήγορα και στα των ανανεώσεων αλλά και στα μεταγραφικά.

Βησσαρίων Σάκκος