Θ. Πετρόπουλος “Έφυγα από πρόεδρος του ΠΑΣ Πρέβεζα με το κεφάλι ψηλά, έχοντας δώσει ότι μπορούσα…”

Συνέντευξη στο PrevezaBest, παραχώρησε ο πρώην πλέον πρόεδρος του ΠΑΣ Πρέβεζα, κ. Θοδωρής Πετρόπουλος.

Διαβάστε, όλα όσα δήλωσε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣ κ.Πετρόπουλος.

Ερώτηση: κ.Πετρόπουλε μετά από δύο χρόνια στην προεδρία του ΠΑΣ Πρέβεζα, έχουμε την αποχώρησή σας. Τι έχετε να μας πείτε για το νέο Δ.Σ. του ΠΑΣ Πρέβεζα

Απάντηση: Ασχολούμαι από το 2009 με τα διοικητικά του ΠΑΣ. Τα δύο τελευταία χρόνια ήμουν στο τιμόνι της ομάδας με καλές και κακές στιγμές. Έφυγα από πρόεδρος με το κεφάλι ψηλά, έχοντας δώσει ότι μπορούσα..οικονομικά και ψυχικά για να μην φτάσει στο σημείο να κινδυνεύει η ομάδα να μην κατέλθει στο πρωτάθλημα.  Συμμετέχω στο νέο Δ.Σ. του ΠΑΣ Πρέβεζα από την θέση του υπεύθυνου ποδοσφαιρικού τμήματος. Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν πάρα πολύ δύσκολα με τον φόβο μήπως διαλυθεί η ομάδα… Πέρυσι μαζί με τον Θωμά τον Βασιλειάδη πήραμε ένα τεράστιο ρίσκο από το μείον μηδέν να φτιάξουμε ομάδα. Στην αρχή ήταν τρομερά δύσκολο..στο τέλος όμως μας έμεινε μια γλυκιά ανάμνηση.  Διοικητικό συμβούλιο ΠΑΣ Πρέβεζα ένα άτομο πόσο λυπηρό είναι αυτό για την ομάδα με ιστορία και πλήθος φιλάθλων. Άλλοι αγκάλιασαν την προσπάθεια και άλλοι την υπέσκαψαν. Φέτος (2016-17) μια από τα ίδια τουλάχιστον όμως είχα μαζί μου τον Αλέκο Λεόπουλο που ήταν ο κύριος στυλοβάτης της ομάδας και ο Θωμάς Πεπόνης ο οποίος κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια και στο τέλος κατάφερε να αλλάξει το όνομα και από Π.Σ. να γίνει ξανά ΠΑΣ Πρέβεζα. Αυτή η προσπάθεια στο τέλος είχε μια δόση πικρίας γιατί ο ΠΑΣ Πρέβεζα δεν μπορεί να αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα και να τερματίζει στην έκτη θέση. Όσο για την σημερινή διοίκηση, πιστεύω πως ο ΠΑΣ έπρεπε να γυρίσει σελίδα είτε το θέλανε μερικοί είτε όχι. Για το αν θα είναι πετυχημένη η αγωνιστική σεζόν (2017-18) θα το κρίνουμε στο τέλος.  Για μένα ο ΠΑΣ είναι καταδικασμένος να κάνει πρωταθλητισμό. Το αν θα τα καταφέρει δεν εξαρτάται μόνο από την ομάδα μου αλλά και από άλλους παραμέτρους. ΠΧ. Τι θα κάνουν ανταγωνιστικές ομάδες όπως είναι το Καναλάκι ή αν θα βρεθεί μια ομάδα κομήτης πχ Μαραντοχώρι. Την  νέα διοίκηση πρέπει να την αγκαλιάσει ο κόσμος και να της δώσει τον χρόνο που χρειάζεται για να μπορέσει να τα φέρει εις πέρας.  Μην αρχίσουμε προτού ξεκινήσει η γκρίνια των καφενείων.

Ερώτηση: Υπήρξε πριν την παρούσα διοίκηση κάποιος ενδιαφερόμενος για την ομάδα ;

Απάντηση: Κοιτάξτε να δείτε, οι ομάδες διοικούνται ατομικά με κάποιον που έχει πολλά λεφτά πχ Κωστούλας (Παναιτωλικός) και Δράκος (Καραισκάκη) ή συλλογικά όπως είναι οι περισσότερες ομάδες . Το μοντέλο αυτό της συλλογικότητας είναι και το δικό μας. Πράγματι υπήρξε κάποιος, όχι ότι ήρθε να αναλάβει από μόνος του την ομάδα, απλά πριν τελειώσει η σεζόν , εγώ του είχα ζητήσει την βοήθειά του και πράγματι δεν μου το αρνήθηκε.

Ερώτηση: Οι ποδοσφαιριστές που είναι στην πόλη της Πρέβεζας, γνωρίζεται αν είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν την ομάδα ;

Απάντηση: Κοιτάξτε, από την μέχρι τώρα εμπειρία μου τα παιδιά με μια σωστή προσέγγιση και βλέποντας ότι γίνεται κάτι καλό, έχουν την θέληση να βάλουν πλάτη και να βοηθήσουν την ομάδα. Θεωρώ πως όλοι μαζί μπορούμε να πάμε τον ΠΑΣ εκεί που του αξίζει. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον φίλαθλο κόσμο του ΠΑΣ Πρέβεζα για την συμπαράστασή του..οικονομική αλλά και ψυχολογική που μου προσφέρανε στα δύο δύσκολα τελευταία χρόνια της ομάδας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ…!