Δηλώσεις από το Πιερικός-Εθνικός Φιλιππιάδας

Ο Γιώργος Καμπερίδης στάθηκε στην εικόνα της ομάδας της Ηπείρου και την καλή της λειτουργία στον αγωνιστικό χώρο.

Οι δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την Φιλιππιάδα:

“Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στην Φιλιππιάδα για την μαχητική και σκληροτράχηλη εικόνα με την καλή λειτουργία που έδωσε. Νομίζω ότι θα πρέπει να απαντήσω σε αυτά που είπε ο συνάδελφος. Ο παίκτης τους έβγαλε σκόπιμα την μπάλα και δεν υπήρχε φερ-πλέι. Μάλιστα μιλώντας σε παίκτη του, είπε ότι κερδίζουμε χρόνο. Κοιτάω πάντα τους παίκτες αφού αυτό είναι το ζητούμενο στο ποδόσφαιρο. Για το άλλο που ανέφερε, δεν έχω άποψη αλλά θα συζητήσω με τον παίκτη, γιατί ο Πιερικός είναι μεγάλη ομάδα με ιστορία και έτσι πρέπει να γίνει. Ο Πιερικός έπρεπε να κερδίσει το σημερινό παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι δεν παίξαμε σωστά. Υπάρχουν δικαιολογίες. Παίζουμε Τετάρτη-Κυριακή με 13 παίκτες και δουλεύουμε καθημερινά 4-5 ώρες για να βελτιώσουμε την ομαδική και ατομική τακτική μας. Σήμερα εμείς έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι, είχαν όμως και οι αντίπαλοί μας ευκαιρίες, αλλά η κλασική ευκαιρία στο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης που δεν τελείωσε με γκολ μας στοίχησε. Θα αναλύσουμε αύριο το παιχνίδι. Κοιτάμε πάντα την ατομική και συνολική βελτίωση της ομάδας και σειρά έχει το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να επανέλθουμε στα επίπεδα απόδοσης που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στη Φιλιππιάδα, που είναι μια ομάδα που έχει την κατηγορία.”

Ρωτήθηκε και για τους βαθμούς που αφαιρέθηκαν:

“Οι έξι βαθμοί ανήκουν στους παίκτες. Αυτοί ίδρωσαν για να τους καλύψουν και παίζουνε πάντα σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Το πρόβλημα στον Πιερικό είναι ότι πάντα βλέπουμε τη νίκη. Οι κατηγορίες του Πιερικού είναι η Α’ και η Β’ Εθνική. Βήμα βήμα θα το πετύχουμε, μιας και υπάρχει η υπομονή από τη διοίκηση που είναι κοντά στους παίκτες και ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της. Ο Πιερικός δουλεύει επαγγελματικά και τα όποια λάθη θα τα διορθώσουμε”

Ο Ηλίας Μαγκάκης μίλησε για τον Πιερικό και την ιστορία του αλλά έδωσε και συγχαρητήρια για την εμφάνιση του στο γήπεδο.

Στη συνέντευξη τύπου μίλησαν και οι Θανάσης Παπαρούνας-Χρήστος Καράμπελας, εκπροσωπώντας τους συναδέλφους τους.

“Ήρθαμε να παίξουμε σε μία ιστορική έδρα, με την ομάδα του Πιερικού που την σεβαστήκαμε γνωρίζοντας τις αδυναμίες της και τα δυνατά της σημεία. Πήγαμε καλά, είχαμε ευκαιρίες και αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει αυτή θα ήταν η ομάδα μου. Είναι σημαντικός ο βαθμός που πήραμε.

Νομίζω ότι μπορούμε να πετύχουμε το δύσκολο αγώνα που κάνουμε για τη σωτηρία. Συγχαρητήρια στον Πιερικό για την εμφάνιση στο γήπεδο. Θέλω να παρατηρήσω δύο σημεία. Το πρώτο είναι ότι το νούμερο 7 έβριζε τον παίκτη μου και το θεωρώ αυτό αντισυναδελφικό. Όπως ζητάω και συγνώμη για τον Χριστογιάννη που δεν φέρθηκε σωστά στον συνάδελφο σε ένα φερ-πλέι που δεν τήρησε ο Πιερικός. Άξια ο Πιερικός πιστεύω ότι θα πετύχει τους στόχους του, αν πάρει και τους βαθμούς που του αφαιρέθηκαν τότε θα μπορεί να πετύχει και το κάτι παραπάνω.

Τους παίκτες των φιλοξενουμένων εκπροσώπησε ο Θανάσης Παπαρούνας

“Ξέραμε ότι θα παίζαμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Ο βαθμός είναι πολύ σημαντικός για μας και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο, πιέσαμε και αν είχαμε σωστή τελική ίσως παίρναμε και τη νίκη. Πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε το επόμενο παιχνίδι με τον Δωτιέα Αγιάς. Συγχαρητήρια στον Πιερικό και καλή συνέχεια.”

Τους παίκτες του Πιερικού εκπροσώπησε ο Χρήστος Καράμπελας

“Θέλαμε το παιχνίδι πάρα πολύ. Παλέψαμε δώσαμε τη μάχη, είχαμε τις ευκαιρίες και είμαι πολύ στεναχωρημένος για τους βαθμούς που χάσαμε. Θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι για να πάρουμε ότι χάσαμε σήμερα.”

πηγή: pieriasport.blogspot.gr