Μεγάλο τρίποντο για τον Πιερικό!

Μεγάλο τρίποντο για τον Πιερικό που του δίνει άλλο αέρα για το εκτός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης με τον Οικονόμο στην Τσαριτσάνη αλλά συνάμα τον κρατάει σε πορεία παραμονής στην κατηγορία.

Η ομάδα του Νίκου Ζαλίκα έχασε σωρεία ευκαιριών αφού έπεσε επάνω σε έναν εκπληκτικό Αλυσανδράτο που κράτησε την εστία του ανέπαφη σε πολλές περιπτώσεις

και ηττήθηκε μόνο δυο φορές απο τους επιθετικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας της Κατερίνης.

Το 0-1 έγινε λίγο πρίν συμπληρωθεί το ημίωρο απο τον Πέτρο για την Πύδνα. Ο Πιερικός ευτύχησε να ισοφαρίσει 5 λεπτά αργότερα με τον Κωνσταντίνου που έπεσε με δύναμη στη μπάλα με τάκλιν, σκόραρε και χτύπησε χωρίς ευτυχώς να τραυματισθεί σοβαρά επάνω στο δοκάρι, στο γλιστερό και βαρύ τερέν του σταδίου της Κατερίνης.

Το τελικό 2-1 έκανε ο Ανδρέου σε μια στημένη φάση των γηπεδούχων, δίνοντας ουσιαστικά που πολύ σημαντικό αυτό τρίποντο στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πιερικός (Νίκος Ζαλίκας) Φιρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουρούπης, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Τροίρης, Κώτσιας, Κωνσταντίνου, Καράμπελας (46΄Τσιώλης), Κατσιαμήτας (59΄Αποστολίδης), Παναγιωτίδης (54΄Δαδάκος).

Πύδνα Κίτρους (Απόστολος Στύλος) Αλυσανδράτος, Λαζαρίδης (75΄Χάμος), Κόλα (60΄Παυλίδης), Στούμπος, Κωτσιόπουλος, Τρικαλόπουλος, Καραγκούνης, Γελαδάρης, Πέτρο, Κυπαρίσσης, Σαβελίδης.

πηγή: pieriasport.blogspot.gr