Στον Πιερικό ο Γιώργος Τερζής

Στα γραφεία του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ βρέθηκε σήμερα το απόγευμα και υπέγραψε ο γνωστός γηγενής  33χρονος υψηλόσωμος (1,87) κεντρικός αμυντικός, στόπερ, ποδοσφαιριστής Γιώργος Τερζής  με πλούσιο βιογραφικό ομάδων και με παραστάσεις από Football League B΄εθνικής κατηγορίας και από ομάδες Γ΄ εθνικής κατηγορίας.

Έτσι ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ οχυρώνει την αμυντική του γραμμή με υψηλόσωμους και έμπειρους ποδοσφαιριστές Η προσθήκη του ποδοσφαιριστή αγωνιζόμενος ως στόπερ θα δώσει λύσεις στην αμυντική γραμμή της ομάδας μιας και ήταν μεταγραφικός στόχος αρκετών ομάδων.

Ομάδες από όπου πέρασε ο μελανόλευκος πλέον ποδοσφαιριστής είναι: Διαγόρας Σεβαστής, Τριγλια Ραφήνας, Εθνικός Πειραιώς, Ατρόμητος Πειραιώς, Παύλος Μελάς, Πεύκη, Φωστήρας, Φωκικός Πύδνα Κίτρους, Αναγέννηση Καρδίτσας, ΠΑΕ Πιερικός.

Μετά την υπογραφή στα γραφεία του συλλόγου ο «μελανόλευκος» πλέον ποδοσφαιριστής δήλωσε τα εξής: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα μου για τρίτη φορά και πιστεύω να είναι η καλύτερη αγωνιστικά. Με πολύ δουλειά και υγεία να εκπληρωθούν οι στόχοι μας».

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένειά του τον  παραπάνω ποδοσφαιριστή. Τον ευχόμαστε να είναι υγιής και να προσφέρει στην ομάδα μας με τις εμπειρίες του πολλές επιτυχίες φορώντας τη μελανόλευκη φανέλα.

Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ