Όπως παλιά… Όπως στη γειτονιά… και για σκοπό ιερό…

Η Π.Ο.Π. «Αλληλεγγύη» διοργανώνει το 2ο Ποδοσφαιρικό Φεστιβάλ Αλληλεγγύης στην Πρέβεζα, με κεντρικό σύνθημα: «Γκολ στη φτώχεια και την προσφυγιά», το Σάββατο 30 Ιουλίου 2016, στο γηπεδάκι μπάσκετ πλησίον του 5ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας (Ώρα προσέλευσης των ομάδων 5μ.μ. για να πραγματοποιηθεί και η κλήρωση).

Η φετινή διοργάνωση έχει μία ιδιαιτερότητα, καθώς θα γίνει σε ανοικτό χώρο και θα έχει χαρακτήρα street football tournament. Όπως άλλωστε έχει για πολλά φτωχά παιδιά στα μήκη και τα πλάτη της γης, όπου κλωτσούν μία μπάλα.

IMG 9700

Το τουρνουά θα έχει τη μορφή ολιγόλεπτων αγώνων 5 Χ 5. Φτιάξε την ομάδα σου και έλα να παίξεις μπάλα. Όπως παλιά… Όπως στη γειτονιά…

Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει αρκετές ομάδες συμμετοχή (ομάδες από μέλη της Π.Ο.Π. Αλληλεγγύη, των Ιππόκαμπων, του Εργαστηρίου Μπουγάτσας Donald, του Κοινωνικού Ιατρείου, του 3on3 Basketball Tournament, ομάδα «Καταλανοί» και ομάδες άλλων συλλόγων και συλλογικοτήτων.

Θα ακολουθήσει γλέντι και θα δοθούν «ειδικά» βραβεία.

Για πληροφορίες στο facebook (https://www.facebook.com/allileggii.prevezas) – Στείλτε inbox και στοpanostsogkas2002@yahoo.gr.

Στο χώρο θα γίνει συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και φαρμάκων, που θα παραδοθούν στο Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πρέβεζας.

Ακολουθεί λίστα με τα αναγκαία:

Αντιβιωτικά και παιδικές αντιβιώσεις: Amoxil,Claripen,Procef,Augmentin,Zinadol,Pricefil

Γαστοπροστατευτικά σκευάσματα: Omeprazol,laprazole κλπ

Εισπνεόμενα για ενήλικες και για παιδιά: Aerolin,Flixotide,Pulmoton κλπ.

Αντιδιαρροϊκά: tab Ercefuril,Sir Ercefuril

Ενέσιμα iv και im Solumedrol 40 mg,125 mg και Solucortef 250 και 500 mg

Κρέμες: Fucidin,Aquasol,Kenacomb

Αντιϊσταμινικά: Atarax tab και sir,Αerius,Xozal

Παυσίπονα

Ωτικές σταγόνες

Οινόπνευμα,ορούς,γάντια,μάσκες,σύριγγες.

Επίσης υπάρχει ανάγκη σε βρεφικά γάλατα,βρεφικές κρέμες, γάλατα μακράς διαρκείας, όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, λάδι και είδη υγιεινής κυρίως πάνες βρεφικές όλα τα νούμερα.

 

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΡΟΥΧΑ.

1238044 1390164087878218_973162184_n