Ο ΠΣ Πρέβεζα ξανά προς τη δόξα τραβά

Ένα από τα ιστορικότερα σωματεία του νομού ο ΠΣ Πρέβεζας, προσπαθεί να βρει και πάλι τον εαυτό του, μετά τον υποβιβασμό στην Α΄ τοπική κατηγορία του ποδοσφαίρου, όπου αγωνίζεται και τη φετινή περίοδο.

Είναι σίγουρα μια άσχημη παρένθεση για το συγκρότημα της Πρέβεζας, που θέλει γρήγορα να «σβήσει» τη μαύρη αυτή σελίδα και να δημιουργήσει ένα υγιές οικοδόμημα, που θα στηρίζεται πάνω σε γερές βάσεις.

Οι συγκυρίες λόγω της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας που έχει αντίκτυπο και στα σωματεία, μπορεί να μην ευνοούν για να γίνουν τα όνειρα πραγματικότητα στον βαθμό που θα ήθελαν όλοι, όμως στη Πρεβεζάνικη ομάδα εκφράζουν την αισιοδοξία και την πίστη, ότι όσα εμπόδια και εάν εμφανισθούν, θα ξεπερασθούν έστω και δύσκολα.

Και αυτή η αισιοδοξία πηγάζει από το γεγονός ότι υπάρχει ένα άριστο κλίμα, μια διοίκηση που διακρίνεται για τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε, ένας προπονητής ο Θωμάς Βασιλειάδης ο οποίος είναι γνωστός για την μεγάλη αγάπη του που τρέφει προς τον ΠΣ Πρέβεζα, ενώ το δυναμικό του συλλόγου απαρτίζουν έμπειροι παίκτες που ήταν και στο παρελθόν στην ομάδα, αλλά και πολλά νέα φιλόδοξα παιδιά.

Το όλο αυτό εγχείρημα καλούνται να στηρίξουν και οι φίλοι του ΠΣ Πρέβεζα, των οποίων ο εγωισμός τους έχει πληγωθεί μετά τον υποβιβασμό της ομάδας από την Γ΄ εθνική και την εικόνα που είχε δείξει τότε.

Δικαιολογημένη λοιπόν είναι η πικρία τους, όμως θεωρούμε ότι άλλαξαν πολλά στην ομάδα και καθώς αυτή αρχίζει να αναγεννάται μέσα από τις στάχτες της, χρειάζεται να γίνουν αρωγοί για να την δούνε και πάλι εκεί όπου αρμόζει να αγωνίζεται.

Φυσικά απαιτούνται να γίνουν ακόμη πολλές θυσίες, γιατί όσο δύσκολα έρχονται οι επιτυχίες, τόσο εύκολα μπορεί να καταστραφεί ό,τι «κτίζεται» με πολύ κόπο.

Όμως ο ΠΣ Πρέβεζα είναι υποχρεωμένος να κάνει πρωταθλητισμό και βέβαια η θέση του ταιριάζει σε ανώτερες ποδοσφαιρικά κατηγορίες.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Σε δηλώσεις τους που έκαναν ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Θεόδωρος Πετρόπουλος και ο προπονητής της ομάδας κ. Θωμάς Βασιλειάδης στο sportime24.gr, επισήμαναν τα εξής:

Θεόδωρος Πετρόπουλος (Πρόεδρος ΠΣ Πρέβεζα): «Ξεκινήσαμε όπως γνωρίζεται από το μηδέν, είμαστε μια καινούργια ομάδα και ουσιαστικά επανιδρύσαμε τον ΠΣ Πρέβεζα. Κάνουμε μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια για να επανέλθει ο ΠΣ Πρέβεζα στις κατηγορίες, όπου πρέπει να αγωνίζεται. Όσον αφορά στο αν έχουμε βοήθεια από τον κόσμο, είναι πολύ μικρή, γιατί τα προηγούμενα χρόνια από λάθη και δεν θέλω να αναφερθώ εκτενέστερα για αυτό, οι φίλαθλοι είχαν απομακρυνθεί τελείως από το γήπεδο. Απογοητεύθηκε λοιπόν ο κόσμος γιατί είχε συνηθίσει την ομάδα σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Εμείς προσπαθούμε να πείσουμε τον κόσμο ότι ο ΠΣ Πρέβεζα έγινε πάλι μια σοβαρή ομάδα και θα επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών. Φέτος η ομάδα πάει πάρα πολύ καλά με προπονητή τον κ. Θωμά Βασιλειάδη που κάνει καταπληκτική δουλειά. Στόχος μας δεν είναι το πρωτάθλημα, αλλά να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι είμαστε καλοί και στην πορεία του πρωταθλήματος θα δούμε που μπορούμε να βάλουμε τον πήχη, και τα επόμενα χρόνια, να βρεθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται Ο ΠΣ Πρέβεζα με την ιστορία που κουβαλά, πρέπει να φτάσει εκεί όπου του αρμόζει, στην Γ΄ Εθνική και γιατί όχι παραπάνω, εφόσον μπούνε σωστές και γερές βάσεις ».

Θωμάς Βασιλειάδης (Προπονητής ΠΣ Πρέβεζα): «Είμαστε μια νέα ομάδα, που «κτίσθηκε» στην κυριολεξία από την αρχή το περασμένο καλοκαίρι. Αυτή τη στιγμή είμαστε 21 ποδοσφαιριστές, έχουμε πολλά νεαρά παιδιά που «διψάνε» για ποδόσφαιρο και οφείλουμε και προσπαθούμε να τους στηρίξουμε. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και θεωρώ ότι θα είμαστε περαστικοί από αυτή την κατηγορία, γιατί δεν αρμόζει στον ΠΣ Πρέβεζα, να αγωνίζεται στην Α΄ ΕΠΣ Π-Λ. Θέλω να πιστεύω δε ότι με τους ανθρώπους που είναι στη διοίκηση και με τον κόσμο να «αγκαλιάζει» τη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι, είναι θέμα των επόμενων χρόνων να ανέβει η ομάδα κατηγορίες παραπάνω. Αισιοδοξούμε λοιπόν γιατί έχουμε νεαρούς παίκτες από την Πρέβεζα και ευελπιστώ ότι ξεκινά μια νέα εποχή για την ομάδα. Έγιναν κάποια λάθη στο παρελθόν, αλλά τώρα διορθώθηκαν και κοιτάμε μόνο μπροστά. Σιγά-σιγά η ομάδα γίνεται και πάλι ισχυρή».