Ξέσπασε στον ΑΟ Καρυάς ο ΠΣ Πρέβεζα!

Ο ΠΣ Πρέβεζα συνέτριψε με 7-1 τον ΑΟ Καρυάς στο «Αθανασία Τσουμελέκα» για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας.

Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονταν από μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, καθώς είχε προηγηθεί η βαριά ήττα από τον Τηλυκράτη με 6-0 στην Λευκάδα, αλλά οι ποδοσφαιριστές έδειξαν χαρακτήρα, αντέδρασαν στο γήπεδο και οδήγησαν τον ΠΣ Πρέβεζα στη νίκη-φάρμακο επί του ΑΟ Καρυάς.

Ο ΑΟ Καρυάς είχε πολλά προβλήματα στην αμυντική λειτουργία και το πλήρωσε με επτά γκολ.

Στο 14΄ ο Λιάσκος με πέναλτι έκανε το 1-0, και στο 31΄ ο Μπρούβας διπλασίασε τα γκολ του ΠΣ Πρέβεζα. Στο 36΄ ο Καρίπογλου πέτυχε το τρίτο γκολ για την ομάδα του Θωμά Βασιλειάδη, και στο 40΄ ο Νίκος Κονάκης έκανε το 4-0. Ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Γκίνη ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0. Στο 61΄ ο Καρίπογλου με το δεύτερο προσωπικό γκολ έκανε το 6-0, και στο 61΄ ο Σκέμπι με εύστοχο χτύπημα πέναλτι πέτυχε το γκολ της τιμής για τον ΑΟ Καρυάς. Στο 72΄ ο Ανεμοζάλης διαμόρφωσε το τελικό 7-1.

Διαιτητής: Γιώργος Ρούσος

Βοηθοί: Κούτρα-Σίσκας

ΠΣ Πρέβεζα (Θωμάς Βασιλειάδης): Λιάσκος, Τουργελης (62′ Καρπούζος), Φραγκολιός, Μπασιαδήμας,  Σπυρόπουλος, Τσόκας, Μπρούβας, Niogana, Κονάκης (55΄ Ανεμοζάλης), Γκίνη (73΄ Κτενάς), Καρίπογλου.

ΑΟ Καρυάς (Σπύρος Βλάχος): Χαλκιόπουλος Δ., Καββαδάς (75’Γαζής), Γούλας, Θεράπος (69’Ροντογιάννης),  Χαλκιόπουλος Π., Ρεκατσίνας, Νταλιάρδας, Παππάς, Ναζεράι, Σκέμπι, Χαλκιόπουλος Σ. (58’Λάζαρης).