Εύκολη νίκη και πρόκριση για τον Θρίαμβο Λούρου

Εύκολη, νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου πέτυχε ο Θρίαμβος Λούρου, καθώς επικράτησε στο «Αθανασία Τσουμελέκα» επί του ΠΣ Πρέβεζας με σκορ 7-0.
Σε ένα παιχνίδι που δεν αντέχει σε κριτική, η ομάδα του Γιώργου Κώνστα έφτασε αρκετά εύκολα σε αυτό το 0-7.
Το 1-0 έγινε από τον  Ζάκκα με πλασέ στο 3΄, και ο Φέκκας με τον ίδιο τρόπο πέτυχε το 2-0 στο 18ο λεπτό. Στο 35΄ ο Τσόκας ανέτρεψε τον Φέκκα και ο κ. Ρούσος έδειξε το σημείο του πέναλτι και την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αμυντικό του ΠΣ Πρέβεζας. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ναστούλης ο οποίος έγραψε το 3-0. Στο 48΄ σουτ του Κολιού η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά νέο σουτ του Σίσκα η μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 68΄ ο Κολιός σημείωσε το 4-0. Στο 75΄ ο ΠΣ Πρέβεζας μένει με εννέα παίκτες όταν ο Μπόμπορης θα δει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα σε αντίπαλο. Με δυο γκολ του Γκολάκου στο 80΄ και 82΄ έγινε το 6-0, και το 0-7 διαμορφώθηκε από τον Ζάχο στο 86΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Διαιτητής: Γιώργος Ρούσος
Βοηθοί: Τριανταφύλλου-Λαζάρου
ΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (Θωμάς Βασιλειάδης): Βουλιστιώτης, Σίσκας, Ριστάνης, Σπυρόπουλος, Τσόκας, Γκίνι, Μπασιαδήμας, Κτενάς (56΄Φραγκολιός), Μπόμπορης, Βαλάρης (61΄Ανεμοζάλης), Καρίπογλου.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ (Γιώργος Κώνστας): Μήτσιος, Κοντογεώργος (46΄Σίσκας), Ζάχος, Δήμας Χ. (39΄λ.τρ.Γκολάκου), Κόκκαλης, Δήμας Θ., Κολιός, Ντόντης, Ζάκκας, Ναστούλης, Φέκκας (58΄Γιαννίτσης).
Βησσαρίων Σάκκος