Η θεά γυμνάστρια στην παρουσίαση του ΟΦΗ που έχει ξετρελάνει την Κρήτη!!!!

Η ξανθιά καλλονή που βρέθηκε χθες στην παρουσίαση της νέας ομάδας του ΟΦΗ, έχει όνομα και επίθετο.
Η Ιωάννα Μαλέσκου, λοιπόν, κατάγεται από την Πρέβεζα, ζει και εργάζεται ως δασκάλα δημοτικού σχολείου στην Κρήτη τα τελευταία 5 χρόνια, και δραστηριοποιείται παράλληλα στο χώρο της τηλεόρασης, με δική της εκπομπή για τη γυμναστική!
Άρχισε να γίνεται γνωστή με τη συμμετοχή της στα Καλλιστεία και τη διάκρισή της ως Miss Κρήτη, εργάστηκε ως μοντέλο αλλά αυτό μόνο δεν της ήταν αρκετό.. Ήθελε να κάνω κάτι που θα ενεργοποιούσε τις δυνατότητες και τις κλίσεις της ενώ ταυτόχρονα θα της επέτρεπε να ξετυλίξει την προσωπικότητά της (κάτι που στο χώρο του μόντελινγκ είναι αδιανόητο).
Έχει συμμετάσχει σε διαφημίσεις και άλλες παραγωγές ενώ παράλληλα προέκυψε και το συμβόλαιό της με πρακτορείο στην Αθήνα.
Τα πράγματα όμως.. εξελίχθηκαν από μόνα τους στην Κρήτη, οπότε και της έγινε πρόταση να κάνει τη δική της εκπομπή, με τα πρώτα βήματα να γίνονται σε ένα μικρό τοπικό μουσικό κανάλι.
Το MY Forma, ήταν το βάπτισμα του πυρός. Μια πρωτοποριακή για τα δεδομένα της Κρήτης εκπομπή, της οποίας η ιδέα, επιμέλεια, παρουσίαση ήταν εξ ολοκλήρου δική της ευθύνη.
Ο κόσμος γρήγορα έδειξε την αγάπη του και την αγκάλιασε. Ολοένα και περισσότερα άτομα, μοιράζονταν μαζί της τις εμπειρίες τους συνολικά γύρω από το Fitness και τον ενδεδειγμένο τρόπο ζωής που τους πρότεινε.
Σε πολύ μικρο χρονικό διάστημα, της έγινε πρόταση απο πολύ μεγάλο κανάλι, να πάει στην οικογένειά τους.
Μόλις λοιπόν ολοκληρώθηκε ο κύκλος του MY Forma, γεννήθηκε το City fresh, στην τηλεόραση CRETA.
Πάλι, δική της ιδέα, επιμέλεια και παρουσίαση. Ήδη ο κόσμος την σταματάει στο δρόμο, να μοιραστεί τις σκέψεις του μαζί της και να ζητήσει τις συμβουλές της!
Το City Fresh είναι μια δροσερή πρόταση τηλεοπτική, με εβδομαδιαία προβολή. Μια ευκαιρία για τους Κρητικούς να ανακαλύψουν τη γειτονιά τους, την πόλη τους, το νησί τους.
Με προτάσεις στυλ, μόδας, άσκησης, διατροφής, διακόσμησης, μουσικής, με αστεία βίντεο από όλο τον κόσμο, με έξυπνα tips και λύσεις, με γνώμονα τις καθημερινές ανάγκες, επιθυμίες, σκέψεις και αναζητήσεις του κόσμου.
Με αφετηρία το χιούμορ, το City fresh είναι στην καρδιά της Κρήτης!
πηγή:sdna.gr