Εύκολο απόγευμα είχε ο ΠΣ Πρέβεζα, 7-1 τον ΑΟ Παλαίρου

Από νωρίς έδειξε ο ΠΣ Πρέβεζας στο «Αθανασία Τσουμελέκα» πως ήθελε να… καθαρίσει εύκολα με την υπόθεση της νίκης στην αναμέτρηση κόντρα στον ΑΟ Παλαίρου.

Με συνεχή πίεση, δεν άφησε καθόλου περιθώριο στον ΑΟ Παλαίρου να οργανώσει όπως θα επιθυμούσε το επιθετικό παιχνίδι του, και στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε με 2-1.

Η ομάδα του Θωμά Βασιλειάδη προηγηθηκε στο σκορ στο 6΄ με τον Νίκο Μπόμπορη μετά από πάσα του Μπρούβα.Ο ΑΟ Παλαίρου αντέδρασε, και πέτυχε το γκολ της…τιμής στο 18΄ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Ζέλος. Η απάντηση του ΠΣ Πρέβεζα ήταν άμεση σκοράροντας άλλες έξι φορές για το τελικό 7-1. Ο Μπόμπορης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμορφώνει το 2-1, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο 58΄ ο Καρίπογλου έκανε το 3-1 μετά από λάθος της άμυνας του ΑΟ Παλαίρου. Στο 68΄ ο Μπόμπορης έκανε το 4-1, και ο Μπρούβας με δυο προσωπικά γκολ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 6-1. Το τελικό 7-1 διαμόρφωσε ο Ανεμοζάλης με ψηλοκρεμαστό σουτ.

Διαιτητής: Ζιώγας

Βοηθοί: Κούτρα-Ντόμαρης

ΠΣ Πρέβεζα : Λιάσκος, Τουργέλης, Ριστάνης (Βουλιστιώτης), Φραγκολιός, Σπυρόπουλος, Τσόκας, Μπρούβας, Μπασιαδήμας (Κτενάς), Γκίνι, Μπόμπορης (Ανεμοζάλης), Καρίπογλου.

ΑΟ Παλαίρου: Καραΐσκος, Ματσίνγκος, Κατσαμπίρης, Στριφτάρης, Μecolli (Χασακής), Ασημάκης, Χρυσούλης, Τσακάλης, Λίτος, Ζέλος, Κalemi (Ράπτης).

Βασίλης Κούρκουλας