Πρεβεζάνος δοκιμάζεται στο επίσημο camp ποδοσφαίρου της FC Barcelona

Στην Αθήνα βρίσκεται ο 10χρονος (2006) επιθετικός της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΟ ΡΙΑ Αναστάσιος Τάτσης όπου συνοδεύεται από τον προπονητή του Μανώλη Λαοπόδη, και ακολουθεί από σήμερα το πρωί και για πέντε μέρες τα ειδικά τεστ των προπονητών ταλέντων  της Μπαρτσελόνα από όλο τον κόσμο.

Το FCB Escola Soccer Camp, το επίσημο camp ποδοσφαίρου της FC Barcelona, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να ανακαλύψει και να καλλιεργήσει νέα ταλέντα!

Το Camp απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από 6 μέχρι 18 ετών και θα διοργανωθεί σε πέντε συνολικά πόλεις της Ελλάδας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν με τις μεθόδους της πιο επιτυχημένης ομάδας του κόσμου υπό την καθοδήγηση προπονητών της FC Barcelona και να μάθουν μερικά από τα μυστικά που εφαρμόζουν ο Μέσι, ο Νεϊμάρ, ο Ινιέστα και οι υπόλοιποι διάσημοι ποδοσφαιρικοί αστέρες. Επιπλέον, θα αξιολογηθούν από τους πλέον ειδικούς παγκοσμίως, καθώς θα διδαχθούν τις αρχές και τις αξίες της FC Barcelona, που είναι ο σεβασμός, η προσπάθεια, η φιλοδοξία, η ομαδική εργασία και η ταπεινότητα, μέσω ενός εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού προγράμματος.