Χαμηλοί τόνοι από τους προπονητές και τους αρχηγούς των ξένων αποστολών

Το πρώτο σερβίς του τουρνουά του World League 2016 που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης στην Κοζάνη δόθηκε σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα Κοβεντάρειο με την επίσημη συνέντευξη Τύπου.

Οι προπονητές και οι αρχηγοί των τριών ομάδων που θα αντιμετωπίσει η Εθνική μας ομάδα (Κινεζική Ταϊπέι, Καζακστάν, Πουέρτο Ρίκο) εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την παρουσία τους στην Κοζάνη, ωστόσο ήταν ιδιαίτερα λακωνικοί στις τοποθετήσεις τους για το αγωνιστικό κομμάτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Χαβιέρ Γκασπάρ (Προπονητής Πουέρτο Ρίκο): «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε στο World League και που βρισκόμαστε στην Ελλάδα. Έχουμε μια νεανική ομάδα, η οποία θέλουμε να αποκτήσει εμπειρίες και να παίξει καλό βόλεϊ απέναντι σ’ αυτούς τους μεγάλους αντιπάλους που έχουμε στο τουρνουά»

Τσεν Κου Τσου (Προπονητής Κινεζικής Ταϊπέι): «Αυτή η ομάδα σχηματίστηκε πριν από τρία χρόνια περίπου. Είναι η πρώτη μας συμμετοχή στο World League, άρα έχουμε έρθει εδώ για να μάθουμε πράγματα και να αποκτήσουμε εμπειρίες».

Ραφαήλ Γλιλιαζουντίνοφ (Προπονητής Καζακστάν): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ στην πόλη της Κοζάνης. Περιμένω ότι θα γίνουν δυνατά παιχνίδια και εύχομαι καλή τύχη σε όλες τις ομάδες».
Τσιεν Τσεν Τσεν (Αρχηγός Κινεζικής Ταϊπέι): «Αυτή είναι η πρώτη μας συμμετοχή στο World League, είμαστε μια νεανική ομάδα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Αλεξάντρ Στόλνικοφ (Αρχηγός Καζακστάν): «Είναι πολύ όμορφο που βρισκόμαστε εδώ. Θέλουμε να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους».

Σεκιέλ Σάντσεζ (Αρχηγός Πουέρτο Ρίκο): «Όλοι στην ομάδα είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε εδώ. Ήρθαμε με ένα νεανικό γκρουπ αθλητών, για να αντιμετωπίσουμε πολύ δυνατούς αντιπάλους και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».