Πανλευκάδιος: Ξεκίνησε η προετοιμασία για την Γ΄ Εθνική (video)

Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του Πρωταθλητή Πανλευκάδιου, για τη Γ΄ Εθνική στην πρώτη του συμμετοχή σε επαγγελματική κατηγορία, με πολύ όρεξη, διάθεση και αισιοδοξία από πλευράς παιχτών, διοίκησης και προπονητικού τιμ.
Για τους παίχτες οι…..διακοπές τελείωσαν. Όσο χάρηκαν το πρωτάθλημα και την άνοδο την χάρηκαν. Όμως από σήμερα μπαίνουν στα βαθιά για μια δύσκολη σεζόν που τους περιμένει.
Στην σημερινή “πρώτη” το παρών έδωσαν 32 ποδοσφαιριστές. Οι γνωστοί που απάρτιζαν το ρόστερ και την περυσινοί σεζόν και έχουν ανανεώσει. Υπήρχαν αρκετοί από την ακαδημία. Ενώ, εκεί ήταν και οι υπο δοκιμή ποδοσφαιριστές, με την διοίκηση να μην έχει ανακοινώσει ακόμη καμιά μεταγραφή.
Εκεί λοιπόν ήταν οι Τριάντος, Καραπιπέρης, Κούτσικος, Τσελάι, Κοκκόλης(μικρός), Κοκκόλης(μεγάλος), Κολοβός, Φλούδας, Γουριώτης, Μάουρο και Βλάχος. Ενώ, υπό δοκιμή ήταν οι Καρελής, Κέβιν Κουμπις και Αργυρός.
Το ραντεβού ήταν προγραμματισμένο για τις 18:00 και αφού πρώτα έγιναν οι απαραίτητες ομιλίες με ευχές και ορισμένα διαδικαστικά θέματα και τέθηκαν οι στόχοι, από πλευράς διοίκησης και προπονητή. Γύρω στις 18:30 οι παίχτες πάτησαν χορτάρι και ύστερα από 45 λεπτά, από την μιάμιση ώρα που κράτησε η προπόνηση, κατάφεραν να δροσιστούν.
Η πρώτη προπόνηση περιελάμβανε τρέξιμο, κορόιδο, διάφορες ασκήσεις και στο τέλος διπλό. Ενώ, τη Δευτέρα, θα έχει μετρήσεις για τους παίχτες. Μάλιστα τόσο Γιώργος Κατηφόρης, όσο και ο Σπύρος Φούκας, μαζί με το νέο του προπονητικού τιμ, Κώστας Φωτεινός, έδιναν συνεχώς οδηγίες, ώστε να εκτελούνται σωστά οι ασκήσεις.
Στο πρώτο αυτό μέρος της προετοιμασίας, θα προστεθούν και άλλοι υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές και αναμένεται το ρόστερ της ομάδας να απαρτίζεται από 25-26 άτομα, οπότε κάποιοι θα “κοπούν” κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Φυσικά, αυτό θα γίνει και μέσα από τις διαδικασίες των πρώτων φιλικών τεστ.
πηγή: lefkadasportnews.gr