Έντονος προβληματισμός στον Εθνικό Φιλιππιάδας

Η νέα ήττα του Εθνικού Φιλιππιάδας και με τον τρόπο που αυτή διαμορφώθηκε, διατηρεί τον προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας και των φίλων της, αλλά διατηρεί και τον …συναγερμό όσο αργεί η εξασφάλιση της παραμονής.

Άλλη μία ήττα που μας δείχνει, ότι ο Εθνικός Φιλιππιάδας πρώτα από όλα έχει έλλειμμα νοοτροπίας και φυσικά μετά έχει και ελλείψεις στο ρόστερ.

Πρώτα, όμως, είναι το έλλειμμα νοοτροπίας. Πριν λίγες αγωνιστικές ήταν η ήττα στο Μαρτίνο από τον Οπούντιο, πιο μετά ήρθε ο Τύρναβος, άλλαξε ο προπονητής, ήρθε άλλος ισοπαλία με τη Νίκη Βόλου και εκεί που λες ότι κάτι γίνεται τρως την σφαλιάρα χθες στο Καναλάκι και φτάνεις εκεί, που ήσουνα πριν ένα μήνα. Κάποιοι από αυτούς, που φοράνε την «κυανόλευκη» φανέλα σήμερα θα έπρεπε να… πληρώνουν κανονικά, για να την φοράνε.

Διότι αυτή η φανέλα είναι πολύ βαριά και όσοι δεν μπορούν να το καταλάβουν ας μας αδειάσουν την γωνιά και να τελειώνουμε. Πέρα, όμως, από το αν κάνουν η δεν κάνουν κάποιοι δεν ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να φοράς την φανέλα του Εθνικού Φιλιππιάδας και να είσαι ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ σε παιχνίδι. Όπως έγινε με τους περισσότερους, που αγωνίστηκαν στο Καναλάκι. Έχασαν και δεν τους καίγεται καρφάκι.

Η ζωή συνεχίζεται σαν μην τρέχει τίποτα για αυτούς. Χθες έχαναν με 2-0 στο Καναλάκι και στο τελευταίο τέταρτο άλλαζαν την μπάλα μεταξύ τους λες και κέρδιζαν.

Ο Γιώργος Γιάννος είναι ο τελευταίος που φταίει για το χάλι αυτό, που είδαμε χθες. Μάλλον έχει την μικρότερη ευθύνη. Γι αυτό, που είδαμε χθες στο Καναλάκι το κύριο μέρος της ευθύνης το έχουν όλοι οι άλλοι, που είναι στην ομάδα. Διότι δεν έγινε πρώτη φορά. Την ίδια αδιαφορία είδαμε και σε άλλα παιχνίδια φέτος.

Ο κόσμος του Εθνικού Φιλιππιάδας ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ να βλέπει παίκτες να φοράνε την «κυανόλευκη» φανέλα και να μην τους νοιάζει αν θα χάσουν, η αν θα κερδίσουν. Προσοχή δεν λέω, αν μπορούν, γιατί κάποιοι δεν μπορούν. Άλλο το δεν μπορώ και άλλο το δεν με νοιάζει. Η ασπίδα, που έχει βάλει και ο κόσμος, αλλά πιο πολύ η διοίκηση σε αυτούς τους παίκτες μετά από άσχημα αποτελέσματα δεν έχει προηγούμενο.

Φτάνει ως εδώ. Δεν πάει άλλο. Το ΔΣ που δίνει μάχη κάθε μέρα, για να σώσει τον Εθνικό, πρέπει να αλλάξει και στάση απέναντι στους παίκτες. Χάσατε από τον Οπούντιο Μαρτίνου; Πρόστιμο. Χάνετε σε κάποιο από τα επόμενα ματς πάλι δείχνοντας αδιαφορία; Διπλάσιο πρόστιμο. Τέρμα το χάιδεμα.

Και μην πει κανείς, ότι οι παίκτες είναι απλήρωτοι. Κανονικά πληρώνονται φέτος στην ώρα τους, την στιγμή που υπάρχουν τόσοι άνεργοι και όταν ο κόσμος πεινάει. Και για όσους κρίνει ο Γιώργος Γιάννος, ότι δεν μπορούν στο καλό και να μας γράφουν!

Έχει αρρωστήσει όλος ο κόσμος της Φιλιππιάδας και αυτοί είναι σαν να μην τρέχει τίποτα. Κερδίζουν, χάνουν το ίδιο. Έλεος με τους αδιάφορους!

Καλύτερα να μπουν κάποια πιτσιρίκια και να τα δίνουν όλα σε κάθε παιχνίδι. Όχι αυτό το περπάτημα, που βλέπουμε από κάποιους, που φοράνε την φανέλα μιας από τις πιο ιστορικές ομάδες στην Ελλάδα και δεν το έχουν καταλάβει.